Konvička je provokatér a sabotér.

Konvička je provokatér a sabotér. Zdroj: Facebook

Odhalení Reflexu: Konvička je agent Rijádu! Sabotuje protiislámskou scénu

Konvička, stejně jako sovy, není tím, kým se zdá. Urputný český xenofob je ve skutečnosti zkorumpovaným agentem Saúdské Arábie s úkolem zdiskreditovat — a tím eliminovat — poctivé protiislámské myšlenky ve střední Evropě.

Antiislamistický proud v naší společnosti zažívá hlubokou krizi. Začalo to tím, že se Konvička nepohodl s Klárou Samkovou, případně pak Samková s Konvičkou. Následně se nepohodl Konvička s předsedou Úsvitu Miroslavem Lidinským, který se na revanš nedohodl s Konvičkou, ale přidal se k němu poslanec Úsvitu Marek Černoch, jenž se s Konvičkou taky nepohodl, a na revanš se Konvička nepohodl s ním.

V sobotu proběhla v Praze celorepubliková slezina antiislamistů, která ovšem začala tím, že se Konvička nepohodl s Volfovou, a následně Volfová a její liberečtí kamarádi se nepohodli s Konvičkou. Poté Konvička rozpustil Blok proti islámu a hodlal založit Alternativu pro Česko, ale na sněmu se zjistilo, že už někdo zaregistroval Alternativu pro ČR. Proto se docent Konvička rozhodl, že s tou konkurenční iniciativou budou kamarádit, a oni sami, jeho melody makers, založili spolek Iniciativa Martina Konvičky.

Výsledky sletu islamofobů a vývoj islamofobních proudů v posledních měsících jsou prostě jednoznačné: Bylo to usmolené handrkování lidiček toužících po slávě, kteří nejsou schopni se dohodnout ani sami mezi sebou a nakonec založí sdružení nazvané po jejich Vůdci, jenž se sice s nikým nedokáže dohodnout, ale je ideově tak vyhraněný, že ztrapnil všechny islamofobní spolky na léta dopředu. Takže panu docentovi fakt gratuluju — žádný legitimní protiislámský názor nebude moci léta zaznít, aby se jeho autor nedostal do podezření, že má s Konvičkou něco společného.

Zbývá ptát se, proč se Martin Konvička takto chová a diskredituje snahy poctivých islamofobů zamezit šíření islámu v Evropě. Odpověď je jednoduchá: Naší redakci se podařilo zjistit, že už v roce 1998 obdržel tento přírodozpytec z Rijádu bednu arabských švábů, a následně mu muslimové ilegálně dodávali hmyz ještě v letech 2001, 2011 a 2015. Proto je jasné, že se Konvička nechal zásilkami brouků natolik zkorumpovat, že nyní zákeřnými intrikami v žoldu saúdskoarabských šejků zcela nevratně zlikvidoval celou českou protiislámskou frontu.