Majiteli Řízkárny v minulosti zapálili auta

Majiteli Řízkárny v minulosti zapálili auta Zdroj: Facebook restaurace Řízkárna

Útoky anarchistů neskončily: Další bomba v Řízkárně!

Anarchisté ukazují, že jsou nejen magoři, ale také pěkní lháři. Včera jsem zde oznamoval, že Síť revolučních buněk končí s útoky na Řízkárnu a že jim její majitel údajně zaplatil jakési výpalné. Dnes je zase všechno jinak.

Poporadní večer, po zprávách, čas napsat komentář. Když jsem sedl k počítači, pochopil jsem, že nejdříve musím volat na policii. V čerstvě došlém mailu (pochopitelně ze skryté domény riseup.net) stálo: „Tímto vás varujeme! Výbušné zařízení vybouchne v restauraci Řízkárna dneska ve 23:30 hodin. Adresa: U Klikovky 10, Praha 5. Majitel Řízkárny Vladimíř Krulec neplatí za práci a šikanuje pracující. Bomba ho dneska zastaví. Ochraňte ostatní lidi v Řízkárně. Útočíme na restauraci. Nikoliv na lidi.“

Takže hlášení o konci útoků, které včera rozeslala Síť revolučních buněk, byl žvást. S šikanou restaurace pokračují dál a zjevně toho nenechali. Pan Krulec, majitel restaurace, podle áčkařů někomu z nich nezaplatil - a přitom včera psali, že zaplatil.

Takže Síť revolučních buněk opět potvrdila, že je to banda vyšinutých magorů. To však nijak nesnižuje jejich společenskou nebezpečnost, a až je dopadnou, měli by po nich především vymáhat úhradu nákladů, které těch dnes již 45 anonymních hlášení bomb či otravy jídla v Řízkárně stálo. Policie, hasiči a záchranáři tu nejsou pro srandu nějakých blbečků s rudými mozky.