Nevěstinec - ilustrační foto

Nevěstinec - ilustrační foto Zdroj: Profimedia

6
Fotogalerie

Francouzi se zbláznili, zakázali prostituci

Neomarxistické bludy o potenciálu sociálního inženýrství vybujely ve Francii do rozměru dříve obvyklého jen ve Skandinávii. V rámci boje proti zneužívání žen v zemi zahajují represe proti konzumentům sexuálních služeb. Budou chtít úředníci zakázat sexuální pud?

Francie přijala zákon, který má provždy skoncovat se sexuálním vykořisťováním žen. Zákon má nejednoduchý cíl - vymýtiti prostituci jakožto ponižování žen. Pomineme-li skutečnost, že nevěstka Šamchata z Urúku, města prostorných tržišť, se vyskytuje již v sumerském eposu o Gilgamešovi, můžeme chápat franzouzskou novu legislativu jako hezký nápad k novému lepšímu světu a světlým zítřkům.

Pokud ale tu skutečnost - že existenci prostitutek jako organické součásti společnosti dokladují nejstarší knihy našeho kulturního okruhu, ať již jde o zmiňovaný epos, tak když jde o Tóru - nepomineme, musíme pochopit:  Prostituce je zcela přirozené chování řady žen, kterým je někdo za sexuální služby ochoten zaplatit a vzniká jako produkt agresivní - falické, chtivé až nutkavé - mužské sexuality. Muži prostě často chtějí souložit a jsou za to ochotni zaplatit a některé ženy ten obchod akceptují.

Francouzi nyní budou pokutovat uživatele služeb prostitutky. Při prvním přistižení patnáct set eur, při druhém tři tisíce sedm set a zápis do trestního rejstříku. Zákon prakticky nevymahatelný, jdoucí proti lidské přirozenosti, zákon vyžadující stav, který nikdy za žádného režimu neexistoval.

Děvky jsou věčné. Přesto je to zákon líbivý, zákon, který se dá vykázat v tabulce Dobrých Skutků ke Zlepšení Světa, a tak jej úplně zblblé západoevroské elity ochotně odhlasovaly.

Pokud se ale evropské státy budou i nadále zabývat tak důležitými věcmi, jako je pokutování sexuchtivých klientů prostitutek, tak tu brzy s povětrnými ženštinami zatočí chalífát.