Zdroj: reprofoto Facebook/Twitter

Teror? Potřebujeme více multikulturalismu a humanismu

Všichni konjukturální kazatelé protiběženeckého hnutí teď mohou slavit. Konečně někdo někoho postřílel. Už to chtělo. Na to, že uprchlíků tu máme od počátku roku skoro milion, zločinnost dost vázla.

Například podle posledních německých statistik kriminalita letos sice roste, ale pomaleji než příliv uprchlíků, takže je jasné, že běženci takoví lumpové nejsou. Navíc v přepočtu na počet lidí žádajících o azyl patří Syřané a Iráčané a Kurdové k lidem nejméně problematickým. Vedou lidé z Balkánu. Ale teď máme konečně pořádný masakr a jeden člověk měl u sebe dokonce syrský pas! No ještě že neměl český. Co by potom z toho konvičkovci-okamurovci vyvodili. A ještě připlul na člunu s 65 ostatními. Konvičkovci-okamurovci z toho teď vyvodí, že je třeba potápět i šestileté děti, beztak je jejich přítomnost jen taková finta.

Jestli byl, nebo nebyl dotyčný registrován na jaře jako imigrant, je z hlediska problému úplně jedno. Příčinou a ani podhoubím tohoto terorismu není současné běženecká vlna. Teror se musí organizovat trochu pečlivěji než za pomoci nahodilých osob. Zatím další identifikovaný je francouzský občan.

Z hlediska zdravého rozumu je zřejmé, že imigrační vlna a terorismus spolu nemají nic společného. Tzv. Islámský stát může provést kdykoli jakýkoli útok. Stačí mu k tomu použít někoho, kdo přicestoval do Francie či Londýna první třídou a pokud bude potřebovat pomocníky, najde si je v druhé či třetí generaci přistěhovalců někde na předměstí. Na to nemusí sázet na nejasné bytosti ze současné vlny.

Konvičkovci-okamurovci a bojovníci proti „sluníčkům“ mají teď pocit, že jim vývoj dává za pravdu. Samozřejmě nedává, není proč. Útoky 11. září provedlo pár chlapíků, kteří žádní imigranti nebyli. Stejně tak v Madridu a Londýně. Teror v 70. letech dělali rodilí Italové a Němci a Irové.

Nočníčci ale budou nyní velmi aktivní a prostý lid jim bude naslouchat. Objeví se další nadávky falešnému humanismu a multikulturalismu. Navíc od lidí co o tom vědí houby.

Multikulturní společnost je normální jev. Římská říše byla multikulturní a nijak ji to neohrožovalo. Středověká Evropa snesla i židy, byť praxe pravidelných pogromů nebyla nic, na co by dějiny mohly být hrdé. Kultury se ale prolínaly. A najednou se multikulturalismus objevuje jako nadávka. Kdo proti němu bojuje, zvolí si většinou nějakou zkarikovanou myšlenku, kterou nikdo nezastává a pak s ní bojuje. Třeba něco jako je ženská obřízka a upalování vdov. A hned triumfuje.

Česká společnost je příliš monokulturní a to ke své vlastní škodě. Když se dnes v západní Evropě říká, že multikulturalismus zkrachoval, je to blábol. Je to něco podobného jako tvrdit, že zkrachoval Archimedův zákon, protože se potopil Titanik. Selhala spíš běžná praxe. Byla chyba dopustit vznik ghett, oněch pověstných předměstí, kam si policista netroufne. Jenže nejsme asi ti praví, co mají poučovat Evropu, když to samé jsme dopustili ohledně vlastních Romů. Dopustili to ti samí lidé, co dnes druhým nadávají do sluníčkářů. „Zbavit se cigošů a vystěhovat je co nejdál od nás.“ A tak se i stalo. A hle, problém, k němu se ale už nočníčkáři nehlásí.

Pokud to někomu není jasné, terorismus bude. Evropa není malý Izrael, který si (právem) postavil ochrannou zeď a funguje mu to. Když bude chtít nějaký magor spáchat v Evropě atentát, tak to udělá. Tajné služby občas odhalí nějaké velké spiknutí, ale proti nějaké decentralizované skupině jsme bezbranní. Když bude zítra někdo chtít zabít desítky lidí v centru jakéhokoliv evropského města, tak to udělá. Na to stačí auto, benzín, úmysl a tak dále. S imigranty to nemá co dělat. S takovými řečmi si vystačí jen různí zloserové, jejichž bojovná tvář je ošlehána kavárenským větrákem. Ti hned vědí, koho postřílet, potopit, zmáčknout. Sami by netrefili z deseti metrů vzduchovkou ani vrata od kravína, ale vědí, jak hlídat na jihu tisíce kilometrů unijní hranice.

Hodně řečí, IQ nikde.