Fotomontáž ministra Chovance v přítomnosti nahé ženy

Fotomontáž ministra Chovance v přítomnosti nahé ženy Zdroj: Twitter

Lidé si dělají legraci z "fotomontáže" ministra Chovance
Lidé si dělají legraci z "fotomontáže" ministra Chovance
Lidé si dělají legraci z "fotomontáže" ministra Chovance
Lidé si dělají legraci z "fotomontáže" ministra Chovance
4
Fotogalerie

Ministr Chovanec by měl přestat otravovat veřejnost absurdní kauzou s nahotinkou

Ministr vnitra Milan Chovanec má zjevně už delší dobu nějaký vnitřní problém (zdráhám se napsat, že je to věc narušené psychiky). Jeho včerejší akce se zveřejněním fotografie s nahotinkou, kterou se ho údajně někdo pokusil kompromitovat, je ale zcela absurdní a neměl by s ní otravovat veřejnost. A už vůbec ne tajné služby.

Každý kdo někdy držel v rukou fotoaparát, tablet, mobil a ví, co to je photoshop, se musí podobnému snímku smát (i to tělo mladé ženy je nějaké pokřivené). Chovanec naznačuje, že fotka k němu doputovala z mediálního domu, který je spojený s politikou. Myslí to skutečně vážně?

Pracuji v médiích dost dlouho, ale pokud by někdo do jakékoli redakce doručil podobný paskvil, tak skončí v koši. Jestli naopak s takovou fotografií někdo pracoval dál, tak je mediální impotent, nebo naprostý amatér a iluzionista.

A že by něco podobného „nastražil“ mediální dům Andreje Babiše, jak naznačuje Chovanec?

Ministr Babiš je kvůli svému nekonečnému střetu zájmů skutečně obrovským problémem české demokracie a politiky, ale že by někdo od něj nechal vyrobit něco tak neskutečně hloupého? To se příčí zdravému rozumu. I když zdravý rozum jde v politice často stranou, to je fakt.

Další otázkou je, čím by vlastně měla nepovedená zveřejněná fotografie Chovance kompromitovat? Je dívka moc mladá? Byl s ní v hotelu? O co by šlo? S manželkou prý nežije, takže kdyby se i scházel s nějakou jinou ženou, nebylo by na tom pranic zajímavého a důležitého. Byla by to jen jeho věc. Žádná fotka by mu neuškodila.

Chovanec je jako ministr vnitra hlídanou osobou, má den a noc v patách bodyguardy, je proto jasné, že pořídit s ním kompromitační záběry by nebylo úplně jednoduché. A že by to bylo tak hloupé a nenápadité? Nechce se tomu věřit.

Milan Chovanec v poslední době až příliš často otravuje veřejnost a politickou scénu nejrůznějšími podivnostmi. Proto mě napadá, jak je dnes moderní, jedna konspirační teorie: Není to vlastně nějaké Chovancovo selfíčko? Ani v tom případě se nepovedlo.