Konvičku si zesměšňovat nenecháme!

Konvičku si zesměšňovat nenecháme! Zdroj: Facebook

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Konvičku si zesměšňovat nenecháme!

Leader Bloku proti islámu, dříve Islám v ČR nechceme Martin Konvička se stal terčem hanebné diskreditační kampaně. Islamofilové ho začali hanobit tím, že jej znázorňují jako nástroj k zálivce. Přinášíme ukázky z jeho prohlášení.

Zášť islamofobů je nekončící a bezbřehá. Martin Konvička, uvážlivý diskutér, decentní politik, excelentní řečník, který by se v diskusi nikdy nesnížil k osobním útokům, a gentleman každým coulem se stal terčem hanebného dehonestačního útoku. Dehonestace spočívá v tom, že je Konvička znázorněn jako konvička, což hrubě snižuje jeho vážnost v očích spoluobčanů.

Na plot jeho domku v jižních Čechách neznámí multikulturalisté zjevně v žoldu amerických imperialistů a kancléřky Merkelové přibili hanlivou ceduli. Je to ručně namalovaná zákazová dopravní značka, v jejímž středu je zřetelná a každému jasně čitelná přeskrtnutá zahradní konvička. Slovníkem  vinohradské intelektuálky - „Humor not found.“ Na tom, že se někdo blbě jmenuje, přece není nic k znevažování, takže se nejedná o žert, ale o hrubý sluníčkářský útok. Martin Konvička se k tomu také postavil ve vší vážnosti: Vydal tiskové prohlášení:

„Dnes v dopoledních hodinách šokoval mou manželku symbol s přeškrtnutou zahradní konvičkou - symbol agresívních podporovatelů neřízené migrace, potažmo islamizace naší země - přibitý neznámým pachatelem na vrata naší rekreační chalupy. Symbol byl provázen ručním nápisem - v červeném orámování dole: "Hele, Martine, nechceš se na to vykašlat? Motýli tě potřebují více, než naše vlast". Manželka okamžitě informovala Policii ČR, oddělení Soběslav, tamní policisté se domnívají, že incident lze klasifikovat jen jako přestupek proti občanskému soužití. Uvědomují si nicméně souvislost s mými občanskými aktivitami a zapojili do šetření specialisty na boj s politickým extrémismem. Slíbili též, že záležitost co nejdůkladněji prošetří. Jde o takzvaný stalking, špehování a obtěžování, s cílem zastrašit mou rodinu a umlčet mě".

Dovolím si páně Konvičkovo poselství trochu okomentovat - čistě z věcné stránky. Především - osoba, která volá policii kvůli zesměšňující ceduli, by neměla volat policii, ale psychioatrii. Vyžadovat vyšetřování přeškrtnuté konvičky protiextremistickým oddělením dokáže jen totální magor. A pokud někdo cítí, že se ho snaží umlčet tím, že si z něj někdo dělá srandu, má normální paranoiu, docent nedocent. A pokud si fakt myslí, že zahradní konvička je „symbol agresívních podporovatelů neřízené migrace, potažmo islamizace naší země“, tak myslím, že jeho paranoia nemá moc dobrou prognózu.

Ale to jsou jen okrajové technické detaily. Jádro mého sdělení je jinde, a zní: Martine, stojíme za Tebou a jasně říkáme sluníčkářské svoloči: Konvičku si zesměšňovat nenecháme!!!