Odhalené ošklivce v ČR nechceme!

Odhalené ošklivce v ČR nechceme! Zdroj: profimedia.cz

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Odhalené ošklivce v ČR nechceme!

Letní slunce je úmorné i esteticky. Národ se totiž začal veřejně a na ulicích odhalovat, a opravdu to není nic pěkného. Anorektičky, tlusťoši, pupínkáči, flekáči a umaštěnci - ty všechny dnes můžeme v pražských ulicích potkat obnažené v té nejčistší ošklivosti.

Léto odjakživa vítám s vděčností, že budu moci děvčatům okukovat odhalená lýtka a hluboké letní výstřihy. Lid se v létě se zvýšením teplot odhaluje, což u mladých děvčat vypadá fakt dobře. Když však udělám inventuru dnes potkaných odhalenců, musím s hrůzou konstatovat: Většina byla hnusná!

Podrobným sledováním pouličního ruchu jsem dnes dospěl k závěru, že značný až alarmující podíl Čechů zcela ztratil soudnost. Viděl jsem skoro odhalené stařeny se scvrklou kůží plnou stařeckých skvrn v tričku bez ramínek, jen s takovou tou šňůrkou přes rameno - a bylo to ošklivý. Viděl jsem hned celou řádku tlustých starých mužů s rozepnutými košilemi, kdy jim kůže na břiše vycpaná sádlem visí před opasek tak mohutně, až zakrývá ohanbí - přesněji poklopec, protože kalhoty zatím lid neodkládá. A bylo to příšerně ošklivý. Viděl jsem mladičké dívky, kterým akné tvořilo pod skoro průhlednou halenkou na kůži pohoří, a bylo to strašně ošklivý. Tak ošklivý, až jsem začal přemýšlet o čádoru jako o sice mezním, ale určitě efektivním řešení.

Proto se vážně zaobírám myšlenkou založit nějakou facebookovou skupinu - něco jako Islám v ČR nechceme, takže nejspíš Odhalené ošklivce v ČR nechceme - a vstoupit s tím do politiky. A tam začít šířit nenáročnou myšlenku: Milí spoluobčané, než ráno vyrazíte ven, podívejte se do zrcadla a prozkoumejte, zda veřejnost unese váš vzhled, a pokud budete mít pochybnosti. tak se zahalte.

Konkurenční doložka: Autor tohoto textu chodí na veřejnosti zásadně plně oblečen, nechodí na plovárny ani na jiná k tomu určená místo vystavovat své nechutné tělo, a nejhezčí je, když vůbec není vidět.