Napište si svého Peroutku!

Napište si svého Peroutku! Zdroj: pardubicti-vcelari.cz

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Napište si svého Peroutku!

A samozřejmě rovnou jeho dnes nejznámější článek, a navíc článek, který ve skutečnosti Peroutka nikdy nenapsal. Díky úsilí, talentu, píli a kreativitě našich programátorů si nyní může každý dělat srandu z prezidenta z pohodlí vlastního domova.

Nejprve, aby té legrace nebylo zas tolik - mě ten server funguje jen s Firefoxem, Chrome si s tím neporadí. Ale je to taková bžunda, že stojí za to si kvůli tomu ten Firefox nainstalovat, pokud už ho v kompu nemáte sami. Ale jak ho spustíte, jděte SEM.

Když se seznámíte s jednoduchou obsluhou serveru, brzy jej ovládnete a pak si - kdokoliv z vás, včetně lidí bez jakýchkoliv znalostí programování, typografie či literární historie budete moci sami vytvořit svůj Zemanem hledaný článek Hitler je gentleman. Případně můžete i tvůrčím způsobem měnit názvy.

Já jsem ten svůj nazval Hitler je gentleman, Zeman jen otlema a text je - pořád dokola, aby si to pan prezident zapamatoval - následující: Už si nikdy nebudu vymýšlet citáty, abych ze sebe dělal chytrolína.