Paní Světlovská, Járova fanynka, by nikdy nepřipustila, že když Jára někomu strčí penis do pochvy, tak jde o soulož

Paní Světlovská, Járova fanynka, by nikdy nepřipustila, že když Jára někomu strčí penis do pochvy, tak jde o soulož Zdroj: Nguyen Phuong Thao

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Novinka fanynek guru Járy – odháčkování není sex, ale léčivý rituál

Fanynky guru Járy přinesly zásadní argumenty ve prospěch jeho neviny. Přinášíme o tom, včetně ukázek z díla a rozhovorů s žákyněmi, reportáž v tištěném Reflexu.

V této souvislosti uvádím dvě důležité informace o Járovi, járovkách (jeho žákyně) a také o významném filmovém kritikovi Tomáši Baldýnském, kterého zatím nikdo s Járou příliš nespojoval.

Především, Járova fanynka Dagmar Světlovská říká: „Odháčkování, jehož průběh je předmětem soudního sporu, není sex, ale tantrický léčivý rituál.

Spojení lingamu a jóní degradoval na sex až ateismus."

Pro méně v jazyce hindí honěné čtenáře dodávám, že lingam znamená penis a jóní je vagina. Představa, že zasunutí penisu do vaginy není sex, je revoluční a je potřeba se jí držet. Například přijmeme-li ji na pracovištích, můžeme se s kolegyněmi zcela legitimně v pauzách mezi prací zabývat léčivými rituály, protože to nám nadřízení podle Ústavy nemůžou zakázat. Žádný šéfredaktor mi přece nemůže zazlívat, když se budu s některou z kolegyň v jeho pracovně občas léčit!

Druhá zásadní informace je, že Tomáš Baldýnský, významný filmový kritik, neví, co mluví, přesněji co píše. Baldýnský totiž sepsal pro Lidovky štvavý text „Kdo ve vězení odháčkuje guru Járu?“. Apeloval v něm na to, aby byl Jára po svém uvěznění análně zneužit.

„Článek je psaný bez znalosti problematiky - muž totiž při sexu není infikován parazitickými tantrickými háčky, ale tantrickými trny expartnerů jejich milenek," vysvětluje ovšem paní Světlovská. Taková nekompetentnost u tak známého novináře, jako je Baldýnský? Děsivé! Kulturní veřejnost proto musí po něm důrazně požadovat, aby osobně (poté, až bude guru eskortován z Filipin) prověřil, co vlastně Jára v té p..eli má.

Text o dalším vývoji v případě kauzy „guru Jára“ přináší nový Reflex, který vychází ve čtvrtek 18. června. 

Reflex 25Reflex 25|Reflex