Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Sexuální džihád: Tři britské školačky pomáhají islamistům vlastním tělem

Přestože na současném radikálním islamismu je kritizováno mnoho věcí, zcela opomíjen je sexuální rozměr muslimského terorismu. Jako teď, když se tři anglické pubescentky vydaly „sloužit“ džihádu vlastními genitáliemi.

Média v minulých dnech oznámila alarmující, tragickou, ale zároveň i tragikomickou zprávu. V Anglii nedávno pohřešované puberťačky se našly. „Shamima Begumová (15), stejně stará Amira Abaseová a o rok starší Kadiza Sultanaová prý v pátek se syrskými doklady odjely k turecko-syrské hranici a do syrského města Tall Abjad, které je pod kontrolou Islámského státu," zaznělo na kanálu ČT 24.

Podle jmen soudím, že to nebyly zrzavé a pihovaté Britky, ale děvčata z tradičně islámských rodin přestěhovalců. Je samozřejmé, že se děvy nevydaly na území Islámského státu střílet z kalašnikovů, ale souložit.

Islám je postaven na mimořádně represivní sexuální morálce, sex je tabu, za nevěru se žena trestá ukamenováním, znásilněná žena má spáchat sebevraždu, předmanželský sex spolu provozují muži a například zjištění, že nevěsta není panna, končívá vraždou ze cti. Vše sexuálního mezi dvěma lidmi, kromě klasického sexu manželů, je haram (hřích).

Prostituce je ještě větší haram, a úplně haram je homosexualita. Následkem mimořádného dozoru nad mladými děvčaty je opravdu těžké, aby si muslim zasouložil před svatbou jinde než v bordelu (kam by sice taky neměl chodit, ale známe to). Homosexuální styk přesto kvete mezi muži, ale jde o náhradní sexuální chování. Sexuální život neprovdaných dívek je nulový.

Existuje však výjimka - tou je sexuální džihád. Boj za víru ospravedlňuje vše, když padne někdo hodně hříšný při džihádu, stejně přijde do nebe. Proto svatá válka omlouvá i sexuální styk džihádistických bojovníků se svolnými svobodnými muslimkami. Takový sex není chápán jako prostituce, natož nevěra, ale jako služba boji, služba džihádu.

Pro mladá muslimská děvčata je velmi obtížné - ať už pocházejí z Evropy, nebo třeba z Tuniska - získat doma sexuální zkušenost. Normálně začít sexuálně žít, jak činí všechny jejich nemuslimské kamarádky. Podvědomě po tom samozřejmě touží, ale na vědomé úrovni by nezhřešily, natolik ještě mají od rodičů islám natlučený do hlavy. Tak vše řeší střední cestu: Koupí se letenku a jedou s džihádisty souložit ve jménu Alláha. To se smí.

Tři mladé Angličanky tedy nyní slouží jako matrace hrdlořezům z Islámského státu, a určitě si to moc užívají. Musí to být hodně duchovní prožitek. Nejde o první kauzu podobného typu. Loni zmizely i dvě Rakušanky bosenského původu a tuniská vláda oficiálně řešila, co dělat s děvčaty, které byly v Sýrii na „náboženské misi“ a vrátily se těhotné.

Prostě - poblázněnost mnoha mladých muslimských holek do islamismu je dána i tím, že je to cesta, jak si konečně zasouložit. Stejně tak agresivita a ochota umírat, kterou vidíme u muslimských mladíků, je výsledkem jejich fatální nadrženosti. Islám totiž do důsledků popírá a zakazuje lidskou sexualitu, nikdo jiný než ženatý a vdaná nemají šanci na sexuální život, a i masturbace je haram. Takže jedním z možných řešení problému s islámem by bylo, kdyby muslimští učenci došli k závěru, že souložit se vlastně smí už před svatbou, a zahýbat i po ní.