„ztracená území Palestiny“

„ztracená území Palestiny“ Zdroj: thepeoplesvoice.org

„ztracená území Palestiny“
„ztracená území Izraele“
2
Fotogalerie

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Propalestinskou propagandu žereme i s navijákem

Po internetu se šíří mapa, jež demonstruje, jací jsou Palestinci chudáci a jak jim Židi tu Palestinu ukradli. V prostředí „mého“ Facebooku jsem ji zahlédl snad stokrát. Přitom nikdo neuváděl, že jde o čirou propagandistickou lež.

Určitě jste tu mapku zahlédli, a když dáte do Googlu „palestine map“, tak ji najdete na stovkách blogů, rádobyzpravodajských webů a propalestinských stránkách. Mapa se šíří virálně a je dobře udělaná — kdo ji neznalý spatří, je mu hned jasné, že by ty Židy už fakt bylo potřeba zahnat do moře. Mapku zveřejnil například server Intifada — Voice of Palestina, ale zdrojem je otevřeně antisemitský „alternativní“ server thepeoplesvoice.org, který ji zveřejnil už před lety. Na první mapce zleva vidíme zcela zásadní lež. Ve čtyřicátém šestém roce nebyla na tom území Palestina, ale Británie — území v britské mandátní správě. Link na zdroj mapy zde.

„ztracená území Palestiny“„ztracená území Palestiny“|thepeoplesvoice.org

Sionistické spiknutí (jehož jsem samozřejmě členem a součástí a v jehož žoldu píšu tento text) však dalo dohromady (s použitím přísně tajných historických informací, dostupných pouze templářům, spiknutým Židům a také na serveru Wikipedie), jak to s tou palestinskou půdou a židovskou expanzí vlastně je. Sionistický server Stand with us (míněn Izrael) zveřejnil mapu, jejíž pravdivost snadno ověříte třeba na té Wiki. Jak vidno, pravda je úplně opačná, než ukazuje propalestinská propaganda. Link na zdroj mapy zde.

„ztracená území Izraele“„ztracená území Izraele“|standwithus.com

Resumé? Zatímco „propalestinskou“ mapu postavenou na nezpochybnitelné historické lži (ověřitelné ve Wiki) jsem na českém Facebooku viděl snad stokrát, na tu „proizraelskou“, ověřitelnou ze stejného zdroje, mne upozornili až přátelé z Izraele, a když jsem ji nasdílel, sdíleli ji na našem Facebooku prakticky jen Židé.