Pásmo Gazy

Pásmo Gazy Zdroj: ČTK

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Další nevinné oběti zločinné izraelské agrese

Hamás v pátek popravil osmnáct palestinských Arabů, které podezíral ze spolupráce s Izraelem. Je evidentní, že jde o další oběti izraelské agrese proti palestinským civilistům!

Podle Times of Izrael za uplynulý měsíc Hamás už zavraždil třicet svých vlastních lidí - palestinských Arabů - za spolupráci s Izraelem. Důkazem u těch posledních osmnácti bylo, že měli telefony se simkartou židovského - a tudíž nepovoleného - operátora. Za to je přece samozřejmě kulka, když máte žiďáckou simku, to dá rozum!

Protože se k tomu zatím nevyjádřili tuzemští sluníčkáři, dovolil jsem si jim předpřipravit vysvětlení, které se může hodit při dalším podobném incidentu - na který vzhledem k čilosti Hamásu určitě nebudeme čekat dlouho. Takže k věci:

Osmnáct Hamásem zmasakrovaných Arabů jsou dalšími z řady obětí nepřijatelné židovské agrese. Ti muži byli zastřeleni za to, že měli izraelskou telefonní kartu. Z čehož je evidentní, že kdyby Izrael neexistoval a Židi včetně židovských mobilních operátorů byli nahnáni do moře, nebyl by důvod ty Araby popravit. Nemohli by totiž mít židovskou simkartu. Proto je plně legitimní, že těch osmnáct mrtvých bude započítáno mezi civilní oběti - vždyť neměli zbraně, jenom telefony. A také samozřejmě budou započítáni jako oběti Izraele, protože kdyby žádný Izrael nebyl, tak jsou ti chlapi naživu!

Dávám text jako freeware k dispozici, a jsem zvědav, který sluníčkář tuto argumentaci použije jako první!