Islam

Islam Zdroj: Profimedia.cz

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Ženská obřízka je islámský barbarismus

Sluníčkáři celého světa dnes mají černý den. Oni tady chudáci léta létoucí lžou o islámu, aby mu zajistili co nejlepší pověst a fasádu. A jak si muslimové někde založí muslimský stát - chalífát - tak první, co udělají, že evropské sluníčkáře normálně podrazej.

Léta a léta čítávám a slýchávám doslova litanie na téma, že ženská obřízka - jeden z největších barbarismů na naší planetě - nemá pranic do činění s islámem a islámskými tradicemi, že jde o kmenové tradice zaostalých kmenů kdesi v Africe, kteří sice přijali islám, ale interferují jim do něj staré kmenové zvyky, a tak jsou sice muslimové, ale ženy obřezávají jaksi omylem, z důvodů kmenových tradic, nikoliv kvůli učení islámu.

Tohle mi napsalo za život - pokud počítám i výkřiky v diskusích pod mými články - několik desítek tisíc sluníčkově slabomyslných spoluobčanů, a tento jejich názor byl podpořen dvěma zásadními informacemi: Jednak že jsem vyhulenej, za druhý, že jsem islamofob. Nyní tyhle profesionální idealisty a idealistky, obdivující mužné a sexy mudžahedíny, sami muslimové usvědčili ze lži, pokrytectví a cíleného klamání veřejnosti.

MF Dnes u nás jako první oznámila otřesnou informaci. Islámský stát - sunnitští teroristé, kteří vyhlásili na části území Sýrie a Iráku chalífát - nyní vyhlásili pro obyvatelky Mosulu a okolí povinnou ženskou obřízku, brutální a primitivní zákrok, kdy je ženě (téměř vždy bez umrtvení) odstraněn vnější klitoris, takže je žena velmi vážně sexuálně handicapována po celý zbytek života. Toto zcela nepřijatelné mrzačení genitálu nyní vedení Islámského státu nařídilo asi čtyřem milionům tamních (dosud neobřezaných) žen. Odhadem je na planetě celkem kolem sto čtyřiceti milionů obřezaných žen.

Abú Bakr Bagdádí, šéf IS, podle MF Dnes nyní sdělil, že „obřízka dívek je očistí od hýření a nemorálnosti“ a je „dárkem pro obyvatele Mosulu“. Takže milí sluníčkáři: Zase jste lhali a podváděli. Ženská obřízka je - jak ukazuje vývoj - jednou z vymožeností striktního islámu, a pokud se celý západní svět nepřestane chovat jako banda slabošských idiotů a nepostaví se islámské expanzi, tak se nám tento zvyk spolu s islámem rozleze po celé planetě a obřezávat ženy budeme i v Evropě. Vyzývám proto všechny sluníčkářky, aby se - samozřejmě bez umrtvení - preventivně nechaly obřezat samy a tím ukazovaly veřejnosti, kam naše slabost a vstřícnost k islámskému barbarismu vede.