Léčitel

Léčitel Zdroj: Profimedia.cz

JXD: Zblbnul je léčitel, dostali patnáct let. Správně!

Prosím všechny příznivce léčitelů, alternativní medicíny a podobných blbostí, aby věnovali tomuto textu zvýšenou pozornost. Stát naštěstí dal najevo, že u šarlatánů se mohou léčit jen dospělí. Je jejich právo zemřít. Pokud však upřou dítěti právo na skutečnou léčbu lékařem, půjdou sedět, až zčernají.

Alternativní léčebné metody jsou plně privátní záležitostí, pokud si je dospělý člověk aplikuje sám na sobě. Mají dokonce víceméně pozitivní evoluční dopad. Pokud je někdo tak hloupý, že místo léčby onkologického onemocnění chemoterapií volí jako lék dvě elektrody vycházející z krabičky generující zázračné záření, které jim léčitel prodal, tak zemře a hloupé geny zemřou s ním, aniž by zanechal potomky. Je však naprosto nepřijatelné, aby podobné experimenty hlupáci prováděli na dětech.

Pár středního věku se staral o šestiletého chlapce. Jeho matka a její partner. Hoch byl těžce nemocný a kromě dalších neduhů ho trápila cukrovka prvního typu. Dítě muselo pravidelně dostávat inzulin. Léčitel však páru tvrdil, že dítě nemá cukrovku, že jenom má „cukr v hlavě“ a že mají inzulin vysadit. Rodiče tak lhali lékařům, že dítě inzulinem léčí, ve skutečnosti mu ho ale nedávali a podle rady léčitelů dítě léčili „alternativně“. Chlapec po krutém utrpení zemřel.

Trest je správný, přiměřený a oprávněný. Ti dva idioti totiž to ubohé nemocné dítě zabili svou blbostí a vědomým neuposlechnutím pokynů lékaře. Postrádám ale trest pro ty léčitele, již jim nesmysly o „cukru v hlavě“ namluvili a kteří jim doporučili přestat s lékařem nařízenou léčbou. Ti totiž mají na smrti dítěte možná ještě větší vinu než ti dva hlupáci, co nechali vlastní dítě umřít kvůli své omezenosti.