Marine Le Pen

Marine Le Pen Zdroj: Profimedia.cz

Le Penová: Francie po boku s Ruskem za záchranu evropské křesťanské civilizace. Dáma blázní

Zdá se, že nás čeká úsvit nové a duchovní demokracie. Francouzské předsedkyni konzervativní Národní fronty Marine Le Penové jde o záchranu křesťanské civilizace Evropy a staletého kulturního dědictví.

Kdyby někdo nevěděl, v čem spočívá křesťanská obroda Evropy, paní Le Pen mu to vysvětlí. Cítí se blízká ruskému prezidentovi Putinovi.

Jak píše ČTK: „Jak řekla Le Penová v předvečer voleb do Europarlamentu v rozhovoru pro rakouský Kurier, pan Putin je patriot, který dbá o suverenitu svého národa a cení si hodnot evropské civilizace. Marine Le Penová konstatovala, že pokud jde o zájem evropské křesťanské civilizace, má Francie s Ruskem mnohé společné a v součinnosti Putinem lze západoevropskou křesťanskou civilizaci ještě zachránit.“

Tak to bude skutečně úžasný pohled. Důstojník KGB Putin, příslušník organizace, která křesťanům šlapala po krku, vraždila je a posílala do koncentráků, bude zachraňovat křesťanskou civilizaci. Podílet by se na tom mohl podílet i moskevský patriarcha, sám agent KGB, takže ten pravý bojovník za hodnoty evropské křesťanské civilizace.

Laik by řekl, že paní Le Penové tak trochu hrabe. Bolševik a kágébák Putin, v jehož zemi se záhadně vraždí novináři. Člověk, který uskutečňuje okupaci cizí země má být obráncem křesťanských hodnot. To by skutečně bylo zajímavé zjistit, které by to asi tak mohly být.

Paní Le Penová je politický odpad a lhářka. Stejně jako její různé politické varianty u nás. Klaus, Vyvadil, Mach a další lidé ve službě fašistického a imperialistického Ruska.

No co, vždycky takoví byli. Oni vědí, proč to dělají.