Martin Komárek

Martin Komárek Zdroj: Michal Růžička / Mafra / Profimedia.cz

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Na koho ve Španělsku makal Martin Komárek?

Poslanci Ano nikdy nelžou, stejně jako vůdce hnutí osobně nikdy nespolupravoval se Státní bezpečností a k majetku přišel naprosto poctivě. Proto jsem kandidátům za ANO veřil i to, že nejsou jako politici - že makají. A věřím jim to dál.

 V této souvislosti se pojednou vyjevil bizarní skandál, který hrubě poškozuje pověst hnutí ANO, Anofertu, AnoBabiše i AnoKomárka. Media ve své nestoudnosti objevila, že se na netu objevil tweet Komárkovy přítelkyně ze španělské Malagy, a u tweetu bylo napsáno, že je tam Martin s ní. Mezitím se však v Poslanecké sněmovně hlasovalo o rozpočtu, což je poměrně zásadní, a Martin tam chyběl. Bulvár okamžitě začal štvanici, že Komárek nemaká, ale válí se na španělském slunci, a že v kampani lhal.

Musím se celého hnutí ANO i Martina zvlášť zastat. Hlupáci novináři, ta banda pologramotných blbečků, kterých se štítí i prezident republiky, totiž neumí česky a předvolební heslo ANOfertu pochopili špatně. "Makáme" sice může znamenat totéž co "usilovně pracujeme", ale také - což průměrný novinář, který neumí správně česky, neví - to znamená "saháme, osaháváme něco či někoho". Proto není třeba Komárka obviňovat z porušování předvolebních slibů. On v tom Španělsku maká! Ne sice že by pořád pracoval, ale je tam s přítelkyní, a osahává ji stejně poctivě, jako za bolševika poctivě velebil Gottwalda a jako poctivě kandidoval za Anofert.

A podle zdrojů, které si nepřály být jmenovány, tam Komárek vždy, když ohmatal přítelkyni, šel do nejbližšího uzenářství osahávat španělskou šunku, aby zjistil, zda by ji nemohli vyrábět v Kostelci. Takže plivance novinářů jsou skutečně nehorázné! Martin v tom Španělsku skutečně makal (ve smyslu pracoval) tím, že makal (ve smyslu osahával) španělské uzeniny. A když skončil, pokračoval v makání na přítelkyni.

Veškeré útoky na to, že v předvolební kampani Martin lhal, tedy nejsou ničím jiným než sprostým vytím prašivé smečky novinářských kojotů.