Bushman

Bushman Zdroj: Profimedia.cz

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Náckové, sklapněte! Jediný čistokrevný člověk moudrý je žlutavý černoch

V souvislosti s rasistickými útoky v Českých Budějovicích bych rád oznámil českým bílým rasově uvědomělým občanům, kteří tam demonstrovali proti méněcenným barevným, že jsou kříženci. Ne ti barevní. Ti bílí jsou kříženci. Naopak jediní rasově úplně čistí lidé moudří jsou Křováci kmene San.

Prosím biologicky gramotné čtenáře, aby tento text nečetli - obsahuje známá fakta a je jen shrnutím učebnicových poznatků k aktuálním rasovým bouřím v Českých Budějovicích. Na tamním sídlišti jsou velké problémy se sociálně nepřizpůsobivými Romy. Problémy jsou proto, že jsou sociálně nepřizpůsobiví, mají jinou kulturu, nikoliv proto, že jsou Romové. Jde o sociokulturní, nikoliv rasovou, geneticky podmíněnou vlastnost. 

Čeští bílí rasisté ale zcela mylně - neb jsou to ve své většině úplní idioti - přikládají váhu barvě pleti a čistotě rasy. Podle nich je rasově čistý bílý Čech vývojově nadřazen hnědým a černým populacím. Dovoluji si tedy P.T. neonacistům připomenout, že dle současných genetických a paleogenetických poznatků jsou bílí Evropané kříženci člověka moudrého a starší, méně úspěšné vývojové větve hominidů, člověka neandrtálského. Neandrtálské geny tvoří až 4 procenta genů Evropanů. Podobně pak někteří Asiaté - především Papuánci - jsou kříženci člověka moudrého, člověka neandrtálského a ještě navíc denisovana, třetí a úplně neznámé větve hominidů, ze které vznikly současné lidské populace.

Skutečně čistokrevného člověka moudrého pak nacházíme jen v afrických populacích, a to ne ve všech. V severní Africe či v oblasti Rohu jde opět o křížence člověka moudrého s neandrtálcem, kdy ke křížení docházelo v dobách ledových, kdy se neandrtálské populace stěhovaly více k jinu, až na střední Východ, kde se setkávaly s populacemi moderního člověka. Skutečně čistokrevný člověk moudrý je až subsaharský černoch, a pokud chceme najít toho nejpůvodnějšího, rasově nejčistšího a tedy podle rasistických teorií nejdokonalejšího člověka moudrého, budou to Khoisané, Křováci - etnikum kmenů San, kdy muži jsou v dospělosti sto čtyřicet centimetrů vysocí, žlutavě černí lovci a sběrači, kteří neprošli neolitem. Jejich jazyk dosud není v úplnosti složen z artikulovaných zvuků a hojně se v něm vyskytují jinde nezvyklé zvuky, takzvané mlaskavky a klapavky. Pokud jste viděli film Bohové musí být šílení, tak jde o tyto gentlemany. 

Takže pro nácky hrdé na svou bílou pleť ještě jednou: Jste křížený s neandrtálcem, tak sklapněte!