Video placeholde

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Zemana podporují už snad jenom ...!

Zamyslel jsem se nad tím, kdo kromě diváků Babovřesk vlastně ještě podporuje našeho po Klementu Gottwaldovi druhého reprezentanta proletariátu, z Milosti Boží prezidenta Miloše Zemana. Nyní, po jmenování Rusnoka premiérem, ho už dle mého soudu podporují výhradně č***ci.

Prezident Miloš Zeman podnikl puč. Nejmenoval v souladu s ústavním pořádkem premiéra, který má podporu Parlamentu, ale svého kámoše Rusnoka. Odmítl se řídit demokratickými principy a svoje kamarádíčky jmenoval jako monarcha, kterým se evidentně cítí. Tímto krokem se definitivně odřízl od všech slušných lidí, kteří mu ještě nějakým omylem věřili, a stal se prezidentem těch, kteří nerespektují Ústavu, demokracii a zastupitelský princip. Stal se prostě a jednoduše prezidentem arogantních, mocichtivých a záštiplných č***ků.

Neváhal jsem, a vydal se skutečnost vyjevit veřejnosti, a také panu prezidentovi vyjádřit podporu těch, kteří ho volili. Naštěstí žijeme v tržní realitě, a proto bylo poměrně snadné se za č***ka převléct. Kostým k této roli dodávají pod průhledným názvem Mr. Kondom za čtrnáct stovek. Tak jsme investovali a já se jednoho pošmourného dne v redakci převlékl. Oko nezůstalo suché.

Na Hradčanském náměstí jsem zapózoval před Hradní stráží, když se z hradu vynořil zástup mužů v uniformách a s hudebními nástroji. Asi Hradní stráž a vojenská muzika. Ukázal jsem jim transparent a bylo mi jich líto, protože se ve vyrovnaném útvaru nemohli smát.

Pak jsme sešli z Hradu dolů, k Parlamentu. Přes Malostranské náměstí a pak tramvají číslo 12 zpět do redakce. Za celou dobu jsem zachytil několik set pozitivních reakcí, negativní ani jedinou. Národ viděl Zemanovy kroky stejně jako já. Proto soudím, že pan prezident Miloš Zeman by se měl do budoucna pyšnit dosud neužívaným titulem Král č***ků.