Zemani

Zemani Zdroj: Markéta Lukášková

MARKÉTA LUKÁŠKOVÁ: Miloš Zeman ovládl titulní strany periodik, vraťte nám Ornellu Štikovou!

Šéfové českých médií se rozhodli trápit své čtenáře detailním pohledem na obličej Miloše Zemana. Zlatá Ornella.

 

Po střelbě v Chrastavě se celostátní hra ‘Sundej prezidenta‘ přesunula jen do moravských základních škol, a hlava Václava Klause pomalu začala mizet z očí všech školáků, kterým by pohled na fotografii českého prezidenta zřejmě způsobil trvalé poškození mozku.

 

Kéž by takové ohledy na duševní zdraví svých spoluobčanů brali i editoři a šéfredaktoři českých periodik. Hlava Miloše Zemana totiž po jeho vítězství v prezidentské volbě bez nadsázky ovládla titulní strany. Vyfotit Miloše z dálky? Neblázněte, pláceneme na titulku jeho obličej v takovém rozlišení, aby se daly spočítat záhyby na jeho partě druhých brad.

 

A já se ptám, jak k tomu přijde Ornella Štiková? Peroxidová blondýna, která pravidelně vítězí v anketě Kdo to sakra je? v kategorii Celebrity, a už půl roku ohrožuje Ivetu Bartošovou na postu královny českého bulváru, je po Milošově vítězství nahraná. Dokonce se ve snaze neupadnout v zapomění pozlatila, svou matku nechala najezdit kilometry ve Photoshopu, ukazuje pupek, prsa, a ukázala by klidně i srůsty po operaci slepáku, kdyby to pomohlo.

 

Ale aligátor obě štiky prostě sežral. Zatímco on má obšancované všechny deníky a společenské magazíny, dívčí časopisy a periodika pro pedofily ovládá jeho dcera Kateřina. Doufejme, že jeho žena Ivana brzy vyleze z díry a opanuje sekci periodik pro ženy po čtyřicítce, zahrádkáře, křížovkáře a milovníky přeložených německých příběhů o lásce.

 

Už aby kolegové z časopisu ABC vyrobili pro své čtenáře-modeláře nějakou slepovací Milošovu bustu. Miloš z Vysočiny do každé rodiny! Ale co nebohá v zapomění upadající Ornella? Zřejmě bude muset porodit v přímém přenosu televize Nova. Miloš by jí ale mohl směle kontrovat přímým přenosem z pokusu sejít schody bez upadnutí. Bude to drsný boj. Svět je tak nespravedlivý. Za tohle jsme klíčema na Václaváku nezvonili!