Sparta

Sparta Zdroj: Profimedia.cz

Byl to omyl. Sparťané mozek nemají

Omlouvám se všem bezmozkům z řad fanoušků pražské Sparty za to, že jsem je hanebně a nepodloženě obvinil z toho, že mozek mají. Většinový fanoušek Sparty, jak se nyní ukázalo, mozek opravdu nemá a jeho projevy jsou řízeny nervovou zauzlinou nevalné složitosti své struktury. Pokud není formulace fanouškům Sparty jasná, ať si ji nechají vysvětlit od Řepky. I když už myslím ve Spartě není, stejně to ví nejlíp.

 

Před několika dny jsem zde publikoval článek Fanoušci Sparty mají mozek. Usoudil jsem na tuto skutečnost z napadení v pražském metru, ze kterého si jeden sparťanský fanoušek odnesl otřes mozku. Ve skutečnosti je to jinak — nebyl to většinový fanoušek, většinové fanoušky naopak můj výrok o tom, že mají mozek, hluboce rozhořčil. A své rozhořčení si nenechali pro sebe. Hle výběr z projevů pod mým článkem:

 

Martin Chalupa · Kratonohy (logo Sparty místo profilové fotky):

Už tou tramvají (rozuměj s fanoušky Sparty, pozn. jxd) nikdy nejezdi, nebo vystoupíš hned na další zastávce s hlavou v igeliťáku ty přechytralej pisálku. Jdi radši něco dělat!!!

 

Evžen Huml (místo profilové fotky fotka Řepky):

To je článek na úrovni, už mu ty drogy lezou na mozek ...

 

Michal Intelektuál Růžička (logo Sparty za jeho portrétem na profilové fotce):

jezdit v metru s fanousky je pro Vás stejně obtěžující, jak jezdit v MHD s feťákama jako jste Vy pro nás normální lidi ... Zároveň nechápu, proč taková figurka jako vy dostala příležitost vůbec se nějak „proslavit“ a že ty Vaše bludy vůbec někdo čte. i když v naší banánové republice nic neobvyklého ... každopádně si uvědomte, že termínem „fanoušci Sparty“ urážíte mnoho opravdových fanoušků ...

 

Michal Acs Kolí (na horní fotce Timeline má skupinku ultras Sparty):

J.D.X. židák zkurvenej..

 

Omlouvám se tedy všem sparťanským fanouškům a na svou čest prohlašuji, že mě svými projevy v diskusi stoprocentně přesvědčili, že opravdu mozek nemají. Jejich myšlení nemůže být řízeno ničím složitějším než jednoduchou nervovou zauzlinou.