Fotbaloví fanoušci

Fotbaloví fanoušci Zdroj: Profimedia.cz

Objev J.X.D.: Fanoušci Sparty mají mozek!

Slávističtí chuligáni brutálně zmlátili dva fandy konkurenční Sparty. Je to zcela zavrženíhodné a nepřijatelné, přesto brutální útok může vlastně Spartě pomoct!

 

Násilí mezi diváky fotbalových soutěží je standardem, ale nesmí být tolerováno. Proto je potřeba, aby policie vypátrala pachatele brutálního útoku na fanoušky Sparty vedeného údajně fanoušky konkurenční Slavie. Rivalita mezi kluby se má odehrávat na hřišti a naplňovat hrou, ne brutálním masakrem mezi diváky!

 

 

Přesto, že je útok neomluvitelný, přinesl naší veřejnosti zajímavou informaci, jež překvapí i naprostého neznalce sportovního světa, jakým je autor těchto řádků. Podle článku v iDnes jeden ze zmlácených sparťanů utrpěl v důsledku útoku otřes mozku. A to je zaznamenáníhodné!

 

Jde alespoň pro nesportovní veřejnost o první objektivně prokázanou informaci, že fanoušci Sparty mají mozek. Něco takového bych jako obyvatel Prahy 6, který při zápasech bohužel musí s fanoušky Sparty jezdit tramvají, nikdy nečekal! Nikdy by mě to nenapadlo! Přesto to teď ve vší vážnosti lékaři potvrzují.

 

Proto si myslím, že by se vedení Sparty mělo této informace chytit a nadále ji používat jako zásadní argument ve sporech fotbalových klubů na téma „co s hooligans“. Takové potvrzení jiné fotbalové kluby o svých fanoušcích pravděpodobně nemají. Sparta je prostě zase nejlepší.