Zdeněk Škromach

Zdeněk Škromach Zdroj: Profimedia.cz

Hit letošní okurkové sezóny: Zdeněk Škromach hubne, poradit mu může Paroubek


K LÉTU TO PATŘÍ stejně jako nebezpečná puma potulující se po Beskydech či žraloci požírající v Chorvatsku české učitelky. V bulváru se objeví fotografie nechutně otylého socialisty Zdeňka Škromacha, načež následuje sázka, že zhubne.

 

Letos vše spustila fotografie vypaseného senátora s vínem v ruce v bazénku na Facebooku. Blesk Škromacha zvážil, přičemž se váha měřící do 130 kilo ještě o dalších 20 protočila. Senátor prohlásil, že do konce prázdnin zkusí zhubnout „alespoň osm deset kilo“, a Blesk mu přislíbil „sehnat odborníka na stravu“. Blesku stačí zalovit v konkurenčním Aha!

 

Tam totiž s břichem tekoucím do košile za strčené v oblekových kalhotách rozdává recepty na kondici, zpevnění těla a věčné mládí Škromachův někdejší stranický nadřízený Jiří Paroubek. S legendou, že se na základě předváděných cviků čínských císařů udržuje ve vrcholné kondici už dvanáct let. Někomu jeblo! Vážně!

 

 

 

HLAVNÍ MĚSTO po roce opět čeká festival gayů a leseb Prague Pride a akci opět zaštítil primátor Bohuslav Svoboda. Prezidentův vice kancléř Petr Hájek už se stačil podivit, že akci podporuje primátor za ODS, jež je „konzervativní v postoji k mravním hodnotám“ (tuto pasáž prý s Václavem Klausem a jeho [předstíranou?] blonďatou milenkou pilovali dlouhé minuty).

 

Hájka zaráží, že Svobodovi coby lékaři „nevadí veřejná demonstrace festivalu ,hrdosti‘ na šíření smrtelných pohlavních nemocí, které právě v této ,čtyřprocentní‘ deviaci mají svůj původ a hlavní zdroj“. Možná by si měl Hájek už konečně s nějakým tím úzce specializovaným lékařem důkladně promluvit. Zrovna gynekologa nikdo na mysli nemá. Ačkoli ...

 

EXPOSLANKYNĚ TÁŇA FISCHEROVÁ se usvědčila z vlastní hlouposti, když oznamovala kandidaturu na Hrad. Nešlo zdaleka jen o vstřícnost ke KSČM. „Osobně bych do toho nešla, neboť na té funkci nevidím nic moc úžasného. Ale je pravda, že jsem spousty věcí nedělala, protože jsem sama chtěla, ale proto, že mě k tomu vyzývali ostatní a vehementně na tom trvali,“ řekla.

 

Možná by měla Fischerová přesně a konkrétně vyjmenovat, koho všeho by si tedy lidé volili na Hrad spolu s ní. Kdo ví, co vše by si totiž tito „ostatní“ mohli chtít u prezidentky Fischerové vydupat a na jakých zhůvěřilostech by vehementně trvali.