Úvodník

Úvodník Zdroj: Profimedia.cz

12 tipů pro mladé začínající kmotry

Pokud jste dravý, talentovaný člověk a pomýšlíte na kariéru kmotra, nabízíme návod na rychlý start.

 

1. Přes léto si najděte brigádu jako číšník. Naučíte se pracovat s hotovostí, budovat síť známostí a propojovat zájmy.

 

2. Musíte se napojit na významného politika. Ideální je předseda ODS nebo ČSSD, případně pražský primátor. Velice kvalitní stáže nabízejí v Ústí nad Labem nebo Plzni.

 

3. Snažte se pít alkohol před každou jízdou autem. Ze začátku to nepůjde snadno, ale až vám projde první policejní kontrola, zvyknete si.

 

4. Urychleně absolvujte tyto kursy: Katastrální mapy, Zemědělský půdní fond, Orchestrování médií.

 

5. Za nejlepšího přítele si vyberte policejního prezidenta. Hodí se zejména v těchto případech: jízda v opilosti, překročení nejvyšší povolené rychlosti, neposkytnutí pomoci, ublížení na zdraví, zabavení řidičského průkazu.

 

6. V nejbližší možné době si kupte vysokoškolský titul. V Plzni už mají zavřeno, ale jsou další možnosti.

 

7. Pořiďte si kvalitní vůz. Doporučené značky: Volvo, Porsche Cayenne. Kmotrovské registrační značky už se nedoporučují, protože pak vás nějaký idiot vyfotí při parkování na chodníku nebo na místě pro invalidy.

 

8. Začněte ihned hledat zimní a letní sídlo. Doporučené lokality: Špindlerův Mlýn, chorvatský Zadar. Až se dostanete na vyšší úroveň, Jadran je potřeba vyměnit za Toskánsko. Když se budete nudit, koukněte se po nějaké lodi na www. jachta.cz.

 

9. Pamatujte, že za souseda je vždy potřeba mít šéfa nějakého významného podniku. Doporučené firmy: České dráhy, ČSA, pražský magistrát. Stejně pečlivě vybírejte místo pro zakotvení své jachty.

 

10. Pořiďte si kvalitní milenku. Příklady využití: rekreační sex, asistentka pro rychlé řešení dopravních přestupků, diskrétní pořízení potomka.

 

11. Připravte se na nudnou úředničinu. Únavná je zejména personální práce. Budete muset vybírat šéfy nejrůznějších institucí, například BIS.

 

12. Pokud nechcete dostat nevhodnou přezdívku, například Pan Prase, vyberte si nějakou co nejdříve sami.