Dr. House

Dr. House Zdroj: Fox

Dr. House končí, a to je dobrá zpráva. Hlasujte: jak asi dopadne?

Televize Fox se rozhodla ukončit po této sezóně seriál Dr. House. Jaký potká konec hlavního protagonistu?

 

Televize FOX Broadcasting Company před týdnem oznámila, že Dr. House doléčil. Aktuální osmá sezóna bude ta poslední, počet dílů se uzavře na čísle 177. Tiskové prohlášení se nese v duchu, že už prostě nadešel jeho čas.

 

Podle diváků i recenzentů ovšem ten čas nadešel o pár let dříve. Sledovanost poslední roky výrazně klesala:

Sledovanost seriálu Dr. HouseSledovanost seriálu Dr. House|Reflex.cz (data: Wikipedia)

 

Všechna bída současného House byla vidět v předposledním dílu Nobody's Fault. Doktor House má disciplinární slyšení. O jeho osudu rozhoduje člověk, který ho nezná. A tak se rozjíždí klasické kolečko: House je arogantní, svéhlavý a geniální. Jeho "soudce" je nejdřív fascinovaný, pak zhrozený, chce s ním zatočit, ale když vidí, jak House zachrání pacienta, omilostní ho.

 

Tenhle princip už jsme viděli ikskrát, takže se koukáte a říkáte si "no jo, víme, známe, dál, dál, popožeňte to." Po osmi (či spíš méně) sezónách se tento výborný seriál vyčerpal, House známe moc dobře a už ani on nás neumí překvapit. Je dobře, že kdysi skvělý seriál končí.

 

Anketa: Jak House dopadne?

 

Dr. House má nyní poslední příležitost nás překvapit. Každý fanoušek House si říká: co se s ním stane? Jak to skončí? Hlasujte v anketě, která z nejčastěji zmiňovaných možností je podle vás nejpravděpodobnější.

 

 

Samozřejmě to může být i jinak. Nebo se stane hned několik možnosti naráz. Pokud máte svůj vlastní tip, napište ho do diskuse.