Zdroj: Husqvarna

Zahrada ve znamení ticha: Seznamte se s akumulátorovými stroji

Teplé sluneční paprsky a probouzející se příroda pomalu vyhání zahrádkáře ven. Sezóna už pomalu klepe na dveře, a právě v dubnu je ten nejvyšší čas, kdy začít s jarními pracemi. Zlobí se na vás sousedé, že zatímco si oni užívají první slunné dny u venkovního grilování, vy jste se pustili do sekání trávy nebo prořezávání větví? Není divu – tyto stroje umí udělat pořádný hluk. Jak si s tím poradit?

Myslete na životní prostředí

Víte, že na své zahradě můžete pracovat s výkonnými stroji na baterie? Jejich hlavní výhodou je především tichost provozu, lehká konstrukce a nulové výfukové emise. Akumulátorové stroje od Husqvarny jsou ve své spolehlivosti nedostižné. Poradí si nejen s prací na zahradě, ale snadno zvládnou i práci v obtížném lesním terénu. Akumulátorové výrobky jsou určeny především pro ty zahrádkáře, kteří hledají vysoce výkonné stroje s minimálním dopadem na životní prostředí.

Husqvarna

Obsluha stroje už nemůže být jednodušší

Na akumulátorové stroje nedají dopustit jak domácí zahradníci, tak nároční profesionálové. Zapomeňte na starosti s doléváním benzinů či se startováním pomocí lanka. Aku přístroje spustíte pouhým stisknutím tlačítka. Vysoce výkonný akumulátor je vybaven režimem úspory, který prodlužuje dobu provozu. Za zmínku také stojí fakt, že s plně nabitým akumulátorem uděláte tolik práce jako na jednu nádrž benzinu.

Husqvarna

Připravte svou zahradu do formy

V nabídce Husqvarny naleznete celou řadu aku výrobků. Přemýšlíte, jak nařezat palivové dříví? Sáhněte po tiché a lehké řetězové pile 436Li. Živé ploty hravě zkrotíte pomocí ovladatelných nůžek 136LiHD45 a travnaté plochy během chvilky posekáte vyžínačem 536 LiLX. Lithiový akumulátor umí pohánět i klasickou rotační sekačku s šířkou záběru 41 cm a možností mulčování. Sečení trávy je poměrně namáhává práce. Pokud si chcete ušetřit síly na večerní grilování, usedněte na rider Husqvarna Battery, který náročnou práci udělá za vás!