Zdroj: KIA

Připravte se: nová Kia cee´d ve sportovní edici GT Line strhne vaši pozornost!

V září letošního roku do modernizované rodiny Kia cee´d přibyl nový
přírůstek. Jedná se o vozy ze sportovní edice GT Line s dynamickým
vzhledem a moderními prvky karoserie se sportovně upraveným
podvozkem. Nová edice GT Line tak rozšiřuje nabídku v České republice
nejoblíbenější modelové řady cee´d značky Kia. Modely přichází na trh
krátce poté, co Kia dosáhla významného milníku. V květnu 2015 totiž sjel
z montážní linky již miliontý vůz z této oblíbené řady.

Stylový krasavec za rozumnou cenu

Sníte celý život o koupi nového automobilu, který bude oplývat sportovními prvky a zároveň bez problému zvládat denní provoz i péči o rodinu? Pokud ano, tak zbystřete! Nové vozy GT Line jsou stvořeny pro náročné zákazníky, kteří od svého automobilu požadují vysokou kultivovanost a kvalitu. Model GT Line ohromí prvky, které můžete běžně vídat na sportovních vozech, či speciálně upraveným podvozkem zajišťujícím zvýšený jízdní komfort a usnadněnou ovladatelnost automobilu. Vůz ze sportovní edice GT Line pak pořídíte za rozumnou cenu od 444 980 korun.

Dravý design a dynamický výkon

Model GT Line na první pohled zaujme svým sportovním vzhledem, dynamikou variant GT, ale i všestranností tradiční modelové řady cee’d. Nepřehlédnutelnými prvky jsou například LED svítilny denního svícení připomínající kostky ledu, hlubší nárazníky rámující charakteristickou masku chladiče Kia ve tvaru tygřího nosu a výrazné boční prahové lišty. I interiér GT Line prošel výraznými změnami a nyní nabízí kvalitnější prostor inspirovaný sportovní kabinou turbo modelů cee’d a pro_cee’d GT. Výsledkem je pak odvážný a osobitý design, který modernizuje vzhled vozu.

Vůz vhodný pro každého

Automobily ze sportovní edice GT Line jsou dostupné ve všech třech karosářských verzích – jako pětidveřový hatchback cee’d, kombi Sportswagon a třídveřový pro_cee’d. Verze hatchback cee’d a pro_cee’d jsou vybaveny širším nárazníkem a dvojitým výfukem, zatímco verze Sportswagon nabízí centrální duální výfuk.