Archív

Archív Zdroj: Archív

Semínka pro seniory: Marihuana legálně, tak to má být

Už třetí rok pokračuje Legalizace.cz ve své záslužné a chvályhodné akci. Senioři, kteří potřebují marihuanu k léčbě nějakého neduhu, mohou od Legalizace.cz dostat zdarma semínka.

„Jsme si plně vědomi, že jakékoliv neoprávněné nakládání s léčivým konopím, které obsahuje více než 0,3% THC, je v současné době nelegální. Nepřejeme si, aby se kdokoliv dostal do konfliktu se zákonem a všechny žadatele o rizicích spojených s pěstováním a držením léčivého konopí informujeme. Na druhou stranu nehodláme dopustit, aby lidem díky nesmyslným a zastaralým drogovým paragrafům bylo odepřeno základní právo na život a zdraví. Žádáme proto vládu,  aby konopí pro léčebné účely zlegalizovala a ochránila před pokutami, zatýkáním a tresním stíháním všechny občany ČR, kteří by mohli léčivé konopí užívat ke zmírnění nebo odstranění svého utrpení”, říká organizátor akce Robert Veverka.

Jejich akce je více než potřebná, léčivé konopí totiž nemohou normální cestou - v lékárně - naši pacienti získat. Takže jedinou možností - protože na nákup od dealerů nemají penzisté ani peníze, ani kontakty - je vypěstovat si konopí někde na zahrádce. Semena šlechtěného konopí jsou po Praze běžně v prodeji, ale jsou poměrně drahá a na výrobu masti docela dobře postačí i méně potentní přírodní konopí - a právě taková semena můžete na legalizaci dostat.

Takže - potřebujete zdarma semínka konopí k samoléčbě? Pak už jen stačí si o ně říct. Nezapomeňte ale na čestné prohlášení. Tenhle nákup je fér.