Léčivé konopí

Léčivé konopí Zdroj: Jakub Požár

Kdo bude muset začít hulit?

Jak se dočtete v příštím čísle Reflexu o Reflex Cannabis Cupu, tak bude asi muset začít hulit někdo hodně slavný, než se naši pacienti dočkají trávy v lékárnách. Kdo to bude?

 

Nechci samozřejmě nikomu přát nic zlého, ale kdyby onemocněla Parkinsonem nebo jinou chorobou, na kterou tráva prokazatelně pomáhá, nějaká opravdu slavná osoba, asi by to byla jediná možnost, jak do lékáren marihuanu co nejrychleji dostat. V tu chvíli by asi ten někdo slavný měl konečně důvod se pro zpřístupnění léčivé marihuany angažovat.

 

Z politiků slíbili medicinální marihuanu před volbami skoro všichni, po volbách jim skutek utekl, jako kdyby byli tak vyhulení, že prostě zapomněli. Takže nezbývá než věřit, že onemocní někdo skutečně slavný.

 

 

Kdyby se něco zlého přihodilo Evě a Vaškovi, mohli by o tom zpívat a získat pro myšlenku léčivé trávy celou starší generaci.

 

Kdyby Iveta Bartošová pochopila, že tráva jí pomůže od věčných depresí, tak by pro medicinální marihuanu hlasovaly všechny zoufalé ženy středního věku, kteří se v Ivetě vidí, neb je na tom ještě hůř než ony.

 

A konečně - kdyby onemocněl, nedej pánbůh, Karel Gott, tak by pro marihuanu do nemocnic hlasovali všichni, a dokonce i v Německu.

 

 

My však máme tajný tip, kdo by mohl pro legalizaci medicínské marihuany udělat nejvíc. Najdete ho na obálce příštího Reflexu.