Zelený Raoul - Silvestr

Zelený Raoul - Silvestr Zdroj: Štěpán Mareš, koláž: Reflex.cz

Semínka jsou tady!

Konečně, po mnoha letech čekání jsem se dočkal! Semínka konopí se v Praze prodávají v každé trafice a já mohu bez problémů vyvážet na rodnou planetu!

 

Čtenář komiksu Zelený Raul následkem pivního spiknutí templářů Hruteba vůbec netuší, proč jsem se vůbec před lety vydal na planetu Zemi a usídlil se právě v Praze. Je to jednoduché: Na naší rodné planetě vymřelo konopí! Následkem chyby v centrálním dispečingu planetární výroby se vypleli všichni samci a nechaly dokvést všechny matky, takže nebyla semínka ani klony. A já se vydal hledat do kosmu, daleko od rodné planety, náhradní zdroj zásobování marihuanou. V naší kultuře je totiž hulení zakódováno tak hluboce, až jsme z toho zelení.

 

 

V Praze se mi líbilo - a i zdroje, které jem hromadně vykupoval a posílal na rodnou planetu, byly uspokojivé. Vietnamská komunita se v Praze usídlila čile a pěstuje tak úspěšně, že jsem se kvůli tomu naučil Camon, aum! Tam biet! (Děkuji, pane, a na shledanou!) Přesto ani spojené síly českých Vietnamců (Viet-Xu) nestačily plně pokrýt spotřebu naší planety, neboť se u nás hulí fakt dost.

 

Když v polovině roku začali v Praze prodávat semínka skunku, vypravil jsem první nákladní loď, a nyní, po půl roce, už máme i u nás za sebou první dvě sklizně indooru. A chválabohu, pražské osivo plodí THC i ve vesmíru! Ještě pár let budeme muset semínka samozřejmě posílat, protože moje průměrná spotřeba činí jako u každého naší rasy kolem pěti gramů denně, což znamená (je nás na naší planetě 630 miliard) fakt hodně hulení. Ale už to můžu v klidu dělat z Prahy a nemusím jezdit pro semínka do stále dražšího Amsterodamu.

 

 

Že to zní celé nějak nepřesvědčivě? No, to se nedivím... je přece Silvestr, no ne? A u nás doma připadá letos Silvestr zrovna na Apríla. Inu, tak to chodí.