Paris Hilton, dědička známého hotelového impéria.

Paris Hilton, dědička známého hotelového impéria. Zdroj: Instagram

Modelka Karlie Kloss.
Zpěvačka, herečka a aktivistka Miley Cyrus.
Paris Hilton, dědička známého hotelového impéria.
Zpěvačka Nicki Minaj. Narodila se na Trinidadu, ale žije v New Yorku.
Modelka a televizní hvězda Ashley James.
12
Fotogalerie

Státní svátek se slaví různými způsoby. V USA se ženské celebrity prezentovaly sexy fotkami

Nejvýznamnější státní svátek se dá slavit mnoha způsoby. U nás je běžné, že se politici i nejrůznější skupiny veřejnosti 28. října hádají a každý prezentuje jen své názory. Země jako taková mnohé nezajímá, vlajky vyvěšují jen instituce a někdy vzniká dojem, že náš stát nikomu nepatří. I Amerika je rozdělena, ale 4. červenec, Den nezávislosti, se slaví naprosto velkolepě. Každý rok si ho připomínají svérázným způsobem i nejrůznější celebrity. Dnes i pomocí sociálních sítí, například sexy fotkami na Instagramu.

Například zpěvačka Christina Aguilera (36) nafotila ke státnímu svátku celou sérii fotek. V plavkách v amerických barvách, se státní vlajkou a s rodinou, „vyzdobila“ tak dokonce i svého psa.

Další celebrity zase zapózovaly v plavkách či dokonce nahé, jako modelka Alessandra Ambrosio (36), která se sice narodila v Brazílii, ale žije v Kalifornii. Je přitom symbolické, že mnoho známých lidí se s USA rychle zcela ztotožní, přestože se narodili v cizině.

Při významných českých svátcích bychom se určitě měli poučit a symboly české státnosti více zdůrazňovat a to nejen prázdnými řečmi politiků.