Disneyland a populární ohňostroj.

Disneyland a populární ohňostroj. Zdroj: profimedia.cz

1. Disneyland – místo, které se pyšní tím, že je údajně tím nejšťastnějším na Zemi. Není proto divu, že právě z Disneyho zábavních parků je nejvíce příspěvků.
2. Universal Studia — Universal Studios (někdy též Universal Pictures), pobočka NBC Universal, je jedno z šesti největších filmových studií ve Spojených státech, sídlící v Universal City v Kalifornii. Svoji velkou pobočku mají také ve floridském Orlandu, kde se nachází velký zábavní park, ve kterém naleznete mimo jiné kouzelnický svět Harryho Pottera.
3. Central Park – ukázalo se, možná trochu překvapivě, že ze všech míst v New Yorku je nejčastěji přidávaným místem Central Park. Kdo by se nechtěl pochlubit, že se nachází v samém srdci Big Applu?
4. Times Square – pokud jste v New Yorku, není místo, z něhož byste mohli pořídit fotografii, která by více křičela do světa: Jsem v New Yorku, než Time Square.
5. Eiffelova věž – pátá příčka patří konečně také nějakému evropskému místu. A nikoho nepřekvapí, že je to proslulá Eiffelova věž.
10
Fotogalerie

10 míst, která lidé nejčastěji fotí na Instagram

Svět sociálních sítí nikdy nespí. O Instagramu, síti, která je určena na přidávání fotografií, jež jsou označovány takzvanými hashtagy (#), platí toto tvrzení dvojnásob. Podívejte se do galerie na desítku míst, která fotí lidé na Instagram nejčastěji. Přehled za rok 2016 přinesl Washington Post