Madonna

Madonna Zdroj: instagram.com/pochoy_29

Meryl Streep
Jennifer Lawrence
Mariah Carey
Cameron Diaz
Julia Roberts
21
Fotogalerie

Muž je díky make-upu k nerozeznání od slavných žen

Filipínský herec a moderátor Paolo Bellesteros pobavil svět. Na Instagram dal svoje fotky, na kterých je nalíčen stejně jako některé hvězdy světového formátu, například Cameron Diaz, Julia Roberts, Tyra Banks nebo Katy Perry. A výsledek? Od originálu je téměř k nerozeznání.

V baru byste na nalíčeného Paola asi narazit nechtěli. Představa, že z Jessy J, kterou jste sbalil v klubu, se doma vyklube muž, není zrovna lákavá. Filipínskému herci ale musíme vysmeknout poklonu. Na proměně si dal pořádně záležet. Možná by si z jeho pečlivosti měly vzít příklad některé ženy.

K tomu, aby svůj obličej proměnil v obličej celebrity, potřeboval kvalitní make - up, kontaktní čočky, paruku a samozřejmě přirozený talent. Jeho dokonalá proměna mu na Instagramu vynesla přes 300 tisíc fanoušků a ti i nadále přibývají. K jeho "dílům", jejichž realizace trvá několik hodin, chodí velice pozitivní ohlasy, které jsou nadanému Paolovi velkou odměnou.

Vzhledem k tomu, že je Paolo herec a moderátor a na Filipínách je velice známou tváří, není divu, že jeho popularita aktuálně stoupá vzhůru vysokou rychlostí.