Mrazící balónky do vany, bazénku: naplňte balónky ledovou vodou, naplňte jimi vanu, bazén nebo jakoukoliv nádobu, ve které se chystáte chladit větší množství pití. Drinky se nachladí tak, jak potřebujete a nemusíte mít obavy ze špinavé vody.

Mrazící balónky do vany, bazénku: naplňte balónky ledovou vodou, naplňte jimi vanu, bazén nebo jakoukoliv nádobu, ve které se chystáte chladit větší množství pití. Drinky se nachladí tak, jak potřebujete a nemusíte mít obavy ze špinavé vody. Zdroj: flickr.com

Servírujete gin a chcete ho přátelům podat trochu jinak? Použijte tzv. černé UV osvětlení. Gin v něm bude svítit, vaši přátelé budou nadšení!
Chystáte větší mejdan a lednička je na takové množství alkoholu malá? Napusťte si bazének ledovou vodou a chlaďte lahve v něm. Není to žádná novinka, velká část lidí už tuto možnost dávno zná, ale není špatné si ji připomenout. Bazének má i praktičtější využití - každý se obslouží sám a vaše lednička tak nedostane tolik zabrat častým otevíráním.
Bolí vás hlava z levného alkoholu, ale patříte mezi chudé studenty, kteří si láhev toho dražšího dovolit nemohou? Přefiltrujte ho přes filtrovací konvici, do které se běžně lije kohoutková voda. Filtr použijte 3x - 4x, zbaví alkohol složek, ze kterých máte ráno bolehlav.
Otvírák. Necháte ho chvíli bez dozoru a je pryč? Řešení je snadné: jednoduše ho přivrtejte ke stěně tak, aby ho nikdo nemohl odnést. Zůstane na svém místě.
Připravujete velké mojito nebo cuba libre a malé kostky ledu vám v drinku tají tak rychle, že je za chvíli plný vody? Použijte místo několika malých jeden velký kus ledz Neroztaje tak rychle a pití vám nezteplá.
7
Fotogalerie

7 vychytávek, které vám vylepší party

Pořádáte party a nevyšlo vám všechno podle plánu? Rozbily se reproduktory a nemáte z čeho pustit hudbu? Nebo ji jednoduše chcete něčím vylepšit, aby si ji pamatovali i ostatní a byla jedinečná? Inspirujte se! Díky těmto zlepšovákům vás sebemenší změna plánů nepřekvapí a vaši přátelé je jistě ocení!