Ženství je přesně to, co našemu premiérovi dosud chybělo. Při operaci náš chirurg Ignác Říha zjistil, že mu ta bytost na sále vysloveně rozkvetla pod skalpelem. Když má předsedkyně vlády sex-appeal, celá země pookřeje. Škoda že tu operaci nepodstoupil už Petr Nečas.

Ženství je přesně to, co našemu premiérovi dosud chybělo. Při operaci náš chirurg Ignác Říha zjistil, že mu ta bytost na sále vysloveně rozkvetla pod skalpelem. Když má předsedkyně vlády sex-appeal, celá země pookřeje. Škoda že tu operaci nepodstoupil už Petr Nečas. Zdroj: Jan Ignác Říha

DÍVKA REFLEXU: Bohunka Sobotková (42): Teď jsem konečně sexy

Ženství je přesně to, co našemu premiérovi dosud chybělo. Při operaci náš chirurg Ignác Říha zjistil, že mu ta bytost na sále vysloveně rozkvetla pod skalpelem. Když má předsedkyně vlády sex-appeal, celá země pookřeje. Škoda že tu operaci nepodstoupil už Petr Nečas. Rozhovor s Bohunkou najdete v aktuálním tištěném Reflexu.

Ženství je přesně to, co našemu premiérovi dosud chybělo. Při operaci náš chirurg Ignác Říha zjistil, že mu ta bytost na sále vysloveně rozkvetla pod skalpelem. Když má předsedkyně vlády sex-appeal, celá země pookřeje. Škoda že tu operaci nepodstoupil už Petr Nečas.Ženství je přesně to, co našemu premiérovi dosud chybělo. Při operaci náš chirurg Ignác Říha zjistil, že mu ta bytost na sále vysloveně rozkvetla pod skalpelem. Když má předsedkyně vlády sex-appeal, celá země pookřeje. Škoda že tu operaci nepodstoupil už Petr Nečas. | Jan Ignác Říha

 

RX 12 obálkaRX 12 obálka | ArchívJaká by byla Česká republika, kdyby jí řídily ženy? Čtěte téma O čem ženy sní v tištěném Reflexu, který vyšel 20. března.