Kdyby byla Miroslav ženou,  tak by nemohla nikdy tak vyděsit lidi, jako se to podařilo někdejšímu ministru financí. Zřejmě by tudíž nedošlo k tak hluboké ekonomické recesi, která byla důsledkem propadu domácí spotřeby. Mirka Kalousková by však zřejmě nebyla tak vtipná a pila by více na depresi než zvesela.

Kdyby byla Miroslav ženou, tak by nemohla nikdy tak vyděsit lidi, jako se to podařilo někdejšímu ministru financí. Zřejmě by tudíž nedošlo k tak hluboké ekonomické recesi, která byla důsledkem propadu domácí spotřeby. Mirka Kalousková by však zřejmě nebyla tak vtipná a pila by více na depresi než zvesela. Zdroj: Jan Ignác Říha

DÍVKA REFLEXU: Mirka Kalousková (53): Chci pít jako kněžna

Kdyby byla Miroslav ženou,  tak by nemohla nikdy tak vyděsit lidi, jako se to podařilo někdejšímu ministru financí. Zřejmě by tudíž nedošlo k tak hluboké ekonomické recesi, která byla důsledkem propadu domácí spotřeby. Mirka Kalousková by však zřejmě nebyla tak vtipná a pila by více na depresi než zvesela. Rozhovor s Mirkou Kalouskovou najdete v aktuální tištěném Reflexu.

Kdyby byla Miroslav ženou,  tak by nemohla nikdy tak vyděsit lidi, jako se to podařilo někdejšímu ministru financí. Zřejmě by tudíž nedošlo k tak hluboké ekonomické recesi, která byla důsledkem propadu domácí spotřeby. Mirka Kalousková by však zřejmě nebyla tak vtipná a pila by více na depresi než zvesela.Kdyby byla Miroslav ženou, tak by nemohla nikdy tak vyděsit lidi, jako se to podařilo někdejšímu ministru financí. Zřejmě by tudíž nedošlo k tak hluboké ekonomické recesi, která byla důsledkem propadu domácí spotřeby. Mirka Kalousková by však zřejmě nebyla tak vtipná a pila by více na depresi než zvesela. | Jan Ignác Říha

 

RX 12 obálkaRX 12 obálka | ArchívJaká by byla Česká republika, kdyby jí řídily ženy? Čtěte téma O čem ženy sní v tištěném Reflexu, který vyšel 20. března.