Vedení redakce Reflexu

Vedení redakce Reflexu Zdroj: Martin Aaron Hořínek, behance.net/mahorinek

Vedení redakce Reflexu
Pavel Šafr
Marek Stoniš
Bohumil Pečinka
Milan Tesař
6
Fotogalerie

Reflex děkuje za dárek!

Náš časopis dostal dárek, který musel dát jeho autorovi, karikaturistovi Martinovi Aaronu Hořínkovi, hodiny či desítky hodin práce. Děkujeme a jen na okraj: Ve skutečnosti jsme mnohem ošklivější!

Je nesmírně milé, když vám kromě obvyklých nadávek a urážek čtenáři k svátkům pošlou dárek. Otevřej jsem den přes Štědrým večerem email a vykoukl na mne dopis:

„Ve spolupráci s Markem Stonišem byly v jednom z letošních listopadových čísel Reflexu otištěny jako ilustrace má parodická státní vyznamenání, určená pro Miloše Zemana.  Velice si vážím toho, že jsem mohl publikovat na stránkách vašeho časopisu a proto jsem pro redakci Reflexu připravil pozornost – ručně modelované péefko a portréty vedoucích jednotlivých rubrik.  S obojím prosím disponujte zcela podle Vašeho uvážení. Martin Aaron Hořínek

Takže: Vážený pane Hořínku, srdečně děkujeme, jednak za tu práci, jednak, že jste na nás myslel, a konečně i za to, že jste nás vymodeloval mnohem hezčí, než ve skutečnosti jsme! Za redakci Reflexu jxd - ten s jointem.