Jude Law si s Jiřím Macháčkem i zazpíval!

Jude Law si s Jiřím Macháčkem i zazpíval! Zdroj: youtube.com

Jak to umí rozbalit Jude Law

Už teď si vysloužil titul „mazel festivalu“. Řeč není o plyšovém Kukym, ale o Judovi Lawovi.

 

„Slyšel jsem o karlovarském festivalu hodně, ale tak vřelou atmosféru jsem fakt nečekal,“ začala britská hvězda na setkání s novináři. Jude Law tím neměl na mysli dav fanoušků a dobře pětiminutové rozdávání autogramů v neděli večer před hotelem Pupp, ale mejdan, na který si vyrazil po pozdní večeři. Kolem půlnoci dorazil s Jiřím Bartoškou a Kryštofem Muchou do Bokovky, kde slavil narozeniny Jiří Macháček (je přesně o rok mladší než festival). Bylo tu už hodně husto, oslavencovi přišel pogratulovat kde kdo, nálada byla hodně neformální a dost povznesená. Prostě žádný kyselý včírek, ale pořádná pařba.

 

Jude se tu evidentně cítil jako ryba ve vodě (nebo spíš jako herec ve víně). Každopádně byl z nás všech zcela jistě nejstřízlivější, měli jsme přece jenom trochu náskok. On ho ale vcelku brzy dohnal, protože za chvíli už si v sále malé vinárny předával mikrofon s Vojtěchen Dykem, Jiřím Macháčkem nebo Zuzanou Stivínovou.

 

Dyk dal Hey Jude a Jude zase rock´n´rollovou vypalovačku Johnny B. Goode. Ve tři ráno tam ještě seděl na zemi, zpíval a tleskal. Druhý den v jedenáct dopoledne už byl na tiskovce, v dokonalé formě a s úsměvem říkal něco o tom, že prý máme spoustu talentovaných mladých herců. Ti dopadli mnohem hůř - v sedm ráno se rozhodli přebrodit říčku Teplou. Tak trochu mám pocit, že včera v noci festival předčasně kulminoval; tahle jízda se bude překonávat jen stěží.

 

Sledujte také Fotoblog Jana Šibíka a Zápisník batůžkáře.