Reportér Jiří X. Doležal se ptá: Koho odnesou na prkně? | Reflex.cz
reklama
nahoru

Reportér Jiří X. Doležal se ptá: Koho odnesou na prkně?

Kateřina Kadlecová21. září 2015 • 12:00
Reportér Jiří X. Doležal se ptá: Koho odnesou na prkně?
Jiří X. Doležal: Večerní prkénko
• foto: 
David Turecký

Už tento čtvrtek si v Excellentu, příloze nového Reflexu, přečtete, jak vaří čeští muži. My jsme se rozhodli toto téma ilustrovat na kuchařských schopnostech sedmi redaktorů Reflexu. Na www.reflex.cz budeme v následujících dnech vkládat videoreportáže a recepty za jejich kuchyní. Jak si šéfredaktor Radek Bajgar, velký pěstitel a včelař, hlídá figuru? Kdo naučil vařit vedoucího kulturní rubriky Milana Tesaře? Kam nejraději cestuje za jídlem komentátor Karel Steigerwald? A především: jaký kuchař je Jiří X. Doležal?

reklama

Jiří X. Doležal nemá kuchyň a nevaří, a už vůbec ne s marihuanou, jak byste asi čekali. Z kuchyňského náčiní používá jen rychlovarnou konvici, protože když jeden pije patnáct kafí denně, vodu si nějak ohřát musí. Jirka vám připravil studené prkénko ze samých dobrých věcí, které mu jeho lékařka důrazně nepovolila – budete koukat!

Recept: Večerní prkénko JXD

Ingredience – 2 porce

250 g měkkého tvarohu

3 polévkové lžíce medu

1 jablko

1 klobása

1 camembert

1 ks celozrnného pečiva

100 g černých oliv

Postup

Med a tvaroh rozmícháme nebo ušleháme v misce, zbytek rozložíme na prkénko a hodujeme. Před konzumací klobásy nezapomeneme sundat papírový límeček.

720p 480p 360p 240p
Jiří X Doležal a jeho "prkýnko"



Diskuse ke článku

 

reklama
Nejčtenější komentáře
INFO.CZ
E15
Nejčtenější
Komentáře
reklama