Zenvo ST1. Dánský výrobce těchto super aut si účtuje z ajeden kus jeden a čtvrt milionu dolarů. Snad těch 1100 koní stojí za to.

Zenvo ST1. Dánský výrobce těchto super aut si účtuje z ajeden kus jeden a čtvrt milionu dolarů. Snad těch 1100 koní stojí za to. Zdroj: sub5zero.com

Lamborghini Aventador LP700-4. Svůj debut si dobude v Ženevě. Už teď je ale jisté, že to bude jedno z nejrychlejších Lamborghini vůbec. Výrobce s nim chce pokořit hranici 2.9 sekundy z nuly na sto.
Keating ZKRs. Předchůdce tohoto auta, TKR dokázalo na chvíli držet světový rekord v rychlosti. Zdali se to povede i KRSku, se uvudí až v Monacu.
Gumpert Tornate. Německý malovýrobce, který vyrobil terpve druhý model super sporťáku. Pohání ho motor vlastní výroby, který má sílu 650 koní.
Gillet Vertigo .5 Spirit. Belgické auto s motorem 4.2 litr Maserati V8, které díky své nízké váze líta po silnici jako ďábel.
G-Power M5 Hurricane RR. Na první pohled obyčejná "em pětka" ale po nastartování motoru pekelný ďábel s 800 koňmi a pětilitrovým motorem.
16
Fotogalerie

Prohlédněte si nejrychlejší auta roku 2011

Každý, koho aspoň trochu láká rychlost, by se jistě rád svezl jedním z těchhle bouráků. Neštetřilo se u nich na motoru ani na vzhledu. Všechna auta jsou bohužel v "tuningu", a tak nejsou běžně v prodeji, na druhou stranu - tohle by vám před domem stejně brzo někdo objel klíčem.