Zelený Raoul editorial

Zelený Raoul editorial Zdroj: Štěpán Mareš

Silvestrovský editorial: Pořádně si zařádit!!!

Řeknu vám to takhle: dnes jsem nejšťastnější od chvíle, kdy jsem v létajícím talíři přistál na hoře Milešoffka a vystoupil na tuto planetu. A to je bratru šestnáct let. Líp mi nebylo, ani když jsem se dozvěděl, že mě žaluje Karel Březina pro „příliš mnoho koz“.

 

Abyste tomu rozuměli, z lidí se stávají komiksové figurky poměrně běžně. Obyčejně k tomu dojde díky jejich popularitě získané sociopatickým chováním ve škále od politikaření přes sodomii až po bájnou lhavost. Konečně, od toho tu jsem, proto v téhle blbostí bohaté zemi už léta tábořím.

 

 

 

Ale opačně? Aby se z komiksového hrdiny stal respektovaný novinář ve světě lidí? To se přihodí jen výjimečně, naposled Spider-Manovi, ten to však nedotáhl dál než na redakčního fotografa. Žabař!

 

 

Já jsem od této chvíle na konci roku neomezeným šéfem redakčního webu světového časopisu Reflex. Panečku! Pro mimozemšťana, který měl doteď k dispozici jenom barvičky a kýbl bublin, je to významné povýšení a současně důrazný pokyn k tomu, pořádně si zařádit. Řekněme si konečně naplno, kdo je vůl a že kráva není jenom Milka. Ale, proboha, rychle, dokud mě tady od toho počítače někdo nevykopne.