Ruská špiónka Anna Chapman nafotila pre pánsky magazín šteklivé fotografie.

Ruská špiónka Anna Chapman nafotila pre pánsky magazín šteklivé fotografie. Zdroj: MAXIM

Anna Chapmanová
Anna Chapmanová
Anna Chapmanová
3
Fotogalerie

Špionka Anna Chapmanová ve vedení Putinovy strany Jednotné Rusko

Spící agentka, jež se nejen v USA proslavila lechtivými fotografiemi, se po svém návratu do Ruska stala hrdinkou. Nejen, že ji spolu s ostatními prozrazenými a vyhoštěnými agenty vyznamenal premiér Putin i prezident Medveděv, ale podle všeho by se měla dnes v Moskvě na sjezdu stát předsedkyní frakce Mladá Garda strany Jednotné Rusko.

Jedná se o takzvaný politický dorost, mladou krev, ke které má obzvlášť premiér a předseda strany Jednotné Rusko Vladimír Putin velmi kladný vztah. Premiér se s nimi často schází na přátelský „pokec“. Neboť věří, že právě mladí straníci jednou zabrání volebnímu a politickému excesu, jako byla na Ukrajině tzv. oranžová revoluce.

 

Mladá Garda má v Rusku specifické postavení. Jedná se o skupinu silně pro-Putinovskou a podle mnohých stojí právě oni za napadením novináře Olega Kašina, jež byl před měsícem téměř ubit k smrti železnou tyčí a jehož právě tato mladá Putinova krev označila na webových stránkách jako „novináře zrádce, kterého je třeba potrestat“.

 

 

Agentka 90-60-90 Anna (28) pak prý dnes na sjezdu mladých Putinovců podle moskevských médií dostane na starost hlavně utužení vztahů Mladé Gardy s mladými patrioty a podnikateli. Rusovláska Anna tedy dál stoupá ke hvězdám, stejně jako kosmonauti, s nimiž se byla nedávno vyfotit na kosmodromu Bajkonur v Kazachstánu. A pokud bude mezi její obdivovatele a ctitele patřit Putin (jako dosud), doletí na ruském nebi vysoko.