Křišťálová Lupa

Křišťálová Lupa Zdroj: Reflex.cz

Křišťálová Lupa 2010: Reflex.cz uspěl jako jediný web časopisu

Ve čtvrtek večer proběhlo v pražském divadle Archa vyhlašování nejlepších projektů českého internetu. Reflex.cz se umístil na osmém místě v kategorii Média - všeobecná.

Reflex.cz tak předstihl internetové stránky Lidových novin, poražen výhradně deníky (iDnes.cz, Blesk.cz, Novinky) a televizních stanic (ČT24.cz, tn.cz). Do finále souboje o Křišťálovou Lupu se probojoval jako jediný web časopisu s týdenní periodicitou. Děkujeme vám za váš zájem a za vaše hlasy, které jste pro nás do ankety poslali!

 

 

V kategorii Internetového obchodování zvítězil server Aukro.cz, mezi vyhledávači byl nejúspěšnější Google.cz. V komunikačních službách zaznamenal největší úspěch Seznam Email, mezi sociálními sítěmi podle očekávání kraloval Facebook.com a mezi publikačními platformami YouTube.com. Ve všeobecných médiích zvítězil iDnes.cz, mezi specializovanými server Živě.cz a nejúspěšnější komunikační službou byl mobilní m.T-mobile.cz. V nové kategorii Dobrej nápad zvítězila VideaČesky.cz a osobností roku se stal publicista Miloš Čermák. Projektem roku se stal Slevomat.cz.