Grafik Reflexu Tomáš Břínek alias TMBK a jeho koláž na Jaromíra Soukupa

Grafik Reflexu Tomáš Břínek alias TMBK a jeho koláž na Jaromíra Soukupa Zdroj: TMBK

Grafik Reflexu Tomáš Břínek alias TMBK a jeho koláž na Jaromíra Soukupa
Grafik Reflexu Tomáš Břínek alias TMBK a jeho koláž na Jaromíra Soukupa
Jaromír Soukup a Jaromír Soukup.
Grafik Reflexu Tomáš Břínek alias TMBK a jeho koláž na Jaromíra Soukupa
Grafik Reflexu Tomáš Břínek alias TMBK a jeho koláž na Jaromíra Soukupa
15
Fotogalerie

Prezident Soukup vyznamenal Jaromíra Soukupa za mimořádný přínos pro Jaromíra Soukupa

Bývalý boxer a vicemistr Evropy v moderování Jaromír Soukup oznámil v televizi Jaromíra Soukupa, že má ambice kandidovat na příštího prezidenta. Do prezidentských voleb je ještě daleko, nicméně pojďme se spolu podívat do budoucnosti, jak si prezident Jaromír Soukup povede.

Prezident Jaromír Soukup 28. října udělil na slavnostním aktu státní vyznamenání celkem čtyřiceti osobnostem.

Ceremoniál proběhl v ateliérech televize Barrandov během pořadu Týden s Jaromírem Soukupem. Jak jistě mnozí vědí, prezident Jaromír Soukup musel kvůli své pracovní vytíženosti coby prezident omezit své pořady na historické minimum. Konkrétně na dvacet osm.

Pořad Týden s Jaromírem Soukupem, kdy prezident Jaromír Soukup vyzpovídává prezidenta Jaromíra Soukupa a předkládá mu důmyslné a štiplavé otázky, které souvisí s uplynulým týdnem, se těší mimořádné sledovanosti. Z části proto, že pořady prezidenta Jaromíra Soukupa jsou nově řazeny jako „povinné“ a za jejich nesledování hrozí postih.

Prezident Jaromír Soukup si půl hodiny povídal s prezidentem Jaromírem Soukupem, načež pořad přerušil a oznámil, že nyní je čas na udílení vyznamenání.

Do studia se namačkaly jak vyznamenané osobnosti, tak i významní státní činitelé. Vedle císaře Andreje Babiše usedl v prvních řadách i generál Tomio Okamura, který se zrovna vrátil z fronty na hranicích, kde s tankovým praporem (doslova s tankovým praporem, Česká republika nemá tanky, takže generál Okamura mává ve vzduchu s praporem, na kterém je nakreslený tank) bojuje proti diktátu Evropské unie.

Jakmile se místnost naplnila, prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček, kterého Soukupovi věnoval bývalý prezident Zeman, celý ceremoniál zahájil.

Prezident Jaromír Soukup si vzal slovo. Hovořil o sledovanosti svých pořadů a zdůraznil, že se čísla den ode dne lepší. Následně vyhlásil minutu ticha za všechny ty pořady, které byly zrušeny.

Potom už mohlo dojít k samotnému předávání vyznamenání.

Medaile za zásluhy putovala mimo jiné i k Jaromíru Soukupovi za mimořádný přínos pro Jaromíra Soukupa.

„Vůbec jsem to nečekal,“ dojatě děkoval Jaromír Soukup, když si předával medaili. Další medaile putovaly k Jiřímu Ovčáčkovi za neúnavnou práci na Twitteru anebo například Kateřině Brožové za příkladný výkon v ložnici.

Řád bílého Soukupa získal generál Okamura a především bývalý prezident Miloš Zeman, kterého na obřad zapůjčila Čína. Miloš Zeman dostal v Číně za své zásluhy takzvaný statut pandy. To znamená, že je ve výhradním vlastnictví Číny, která jej pouze krátkodobě propůjčuje.

Jaromír Soukup nezapomněl ocenit ani své kameramany, osvětlovače anebo produkční pořadů. Kdyby jeho pořady měly scénář, jistě by ocenil i scénáristy.

Jakmile prezident Jaromír Soukup udělil všechna vyznamenání, hosté byly vyzváni, aby opustili budovu, pak pokračoval v pořadu Týden s Jaromírem Soukupem, kde rozebíral sám se sebou právě skončený ceremoniál. Bylo to důstojné. Bylo to milé a mělo to vysokou sledovanost.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Kandidatura Jaromíra Soukupa na prezidenta však skutečností je.