Kim Kardashian a Kanye West

Kim Kardashian a Kanye West Zdroj: ČTK

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Kim Kardashian a Kanye West
Kim Kardashian a Kanye West
Kim je zatraceně sexy. Kaney si umí vybrat.
9
Fotogalerie

Kanye West si o víkendu vezme Kim Kardashian. Jen za květiny utratili milion dolarů

Květiny za milion dolarů, šaty za dva miliony, večeře za 650 tisíc dolarů, a tak dále, a tak dále. Celá paráda má Kanyeho Westa údajně vyjít na sedm milionů amerických dolarů. Jeho budoucí žena Kim Kardashian si totiž přeje, aby byla svatbou století. Vzít se mají o víkendu ve Florencii.

 

Zpravodajský server INSIDER začal odhalovat přemrštěné částky slavné dvojice. V čem bude svatba tak výjimečná, že musí stát tolik?

Kim Kardashian si přeje šaty jako Kate Middleton. Už zkontaktovala ženu, která pro vévodkyni Kate šaty navrhovala. Mají stát dva miliony dolarů. Květiny další milion. Zkušební večeře má budoucí novomanžele vyjít na neuvěřitelných 650 tisíc dolarů. Přiletěli ji připravit kuchaři z celého světa.

Další pálku si řekla dvojice Jay – Z a Beyoncé za vystoupení na svatbě. Ačkoliv jsou dlouholetými přáteli rappera Kanyeho Westa a určitě jsou i na seznamu hostů, za krátké vystoupení si řekli dva miliony dolarů. Vydělávat se holt musí.

Láhev šampaňského za šest tisíc dolarů, slavnostní ohňostroj za dalších dvacet tisíc. Horní hranici výdajů má dvojice nastavenou na sedm milionů dolarů. Tak doufejme, že se do sumy vejdou.