Justin Bieber

Justin Bieber Zdroj: profimedia.cz

Policie v Miami zadržela zpěváka Justina Biebera: Řídil pod vlivem alkoholu

Policie v americkém Miami dnes zadržela popovou hvězdu Justina Biebera a obvinila ho z bezohledné jízdy a řízení pod vlivem alkoholu. Oznámila to agentura AP s odvoláním na oficiální policejní zprávu.

Devatenáctiletý Bieber podle policistů s alkoholem v krvi závodil se svým vozem na silnici v Miami Beach. Do vězení zatím dopraven nebyl. Bieber podle policie nechal v obou směrech zablokovat veřejnou silnici v Miami Beach, a se svým žlutým Lamborghini pak závodil s rudým Ferrari jiného nejmenovaného řidiče. Incident se odehrál ve čtyři hodiny ráno místního času. Policie zatkla i druhého řidiče, obě auta byla odtažena.

Pro populárního kanadského zpěváka nezačal letošní rok dobře, minulý týden našla policie v jeho domě u Los Angeles kokain. Prohlídku jeho příbytku vyvolalo udání, že na sousedův dům házel Bieber vajíčka. Když policisté hledali důkazy svědčící o údajném vandalismu, objevili v domě kokain. Podle médií nepatřila droga Bieberovi, ale rapperu Lil Zaovi, který patří k nejbližším Bieberovým spolupracovníkům. Koncem loňského roku Bieber musel pro zdravotní potíže dvakrát přerušit své turné po Latinské Americe, údajně kvůli otravě z jídla. Jen obtížně pak zpěvák přesvědčoval fanoušky, že předčasnému odchodu ze scény nepředcházel "divoký víkend".