ŠKODA SUPERB III

ŠKODA SUPERB III Zdroj: archiv

ŠKODA SUPERB III
ŠKODA SUPERB III
ŠKODA SUPERB III
ŠKODA SUPERB III
ŠKODA SUPERB III
6
Fotogalerie

Škoda Superb III: Světová premiéra v Praze

Škoda Auto ve světové premiéře představila třetí generaci vlajkové lodi Superb. Do pražského Karlína dorazili novináři až z Číny a spousta slavných osobností.

Třetí generace vozu Škoda Superb chce navázat na úspěchy svých předchůdců, pro které se celosvětově rozhodlo zhruba 700.000 zákazníků. Automobilka si je nelehkého úkolu dobře vědoma, a proto svůj nejluxusnější model napumpovala moderní multimediální technikou, spoustou vnitřního prostoru a notnou dávkou stylu. Pod něj se podepsal šéfdesignér Jozef Kabaň.

Styl je ve své krystalické podobě vtisknut hlavně do karoserie, která nemá obdoby nejen v rámci Škodovky, ale dost možná celého koncernu Volkswagen. Od něj pocházejí například úsporné motory.

Pro prezentaci zcela nového Superbu si Škoda Auto vybrala pražské Forum Karlín, do kterého zavítalo více než 850 hostů z celého světa a spousta známých osobností. Mezi nimi nechyběli například Karel Gott s manželkou Ivanou, Marta Jandová, Michal David nebo generální ředitelka našeho vydavatelství Libuše Šmuclerová.

Bez zajímavosti není ani účast novinářů z Indie, Alžírska a dokonce i Číny.

Kompletní informace o třetí generaci vozu Škoda Superb najdete ZDE.