Video placeholde

#musitezazit: Co mají společného Star Wars s vagínou? Obojí prostě musíte zažít

Kosmické dobrodružství Solo: Star Wars Story propašovalo do kin to nejlepší ze starých Hvězdných válek. Fortnite je největší herní hit současnosti – a měsíc od měsíce je ještě větší. Jaká je nová deska Arctic Monkeys? A na závěr tip na knihu o… vagíně.

Solo: Star Wars Story — film, který po mírně nemastném a neslaném úvodu konstantně rotuje do otáček velkolepé pašerácké space opery. Film, jehož hlavní protagonista si diváka získá v několika málo větách (a ranách pěstí) a jehož hrdinové se od tvůrců obecně těší mnohem uctivějšímu zacházení, než jakého se postavy Hvězdných válek dočkávají v nových epizodách.

Chcete-li rozumět dnešnímu světu, nezbývá vám než se pustit do Fortnite. To, co začalo jako počítačová hra pro mnoho hráčů na pomezí akčního Counter Striku a budovatelského Minecraftu, už se proměnilo v kulturní fenomén, který hraje na počítačích, konzolích a mobilních telefonech i tři a půl miliónu hráčů současně.

Kdysi ostrá kytarová parta Arctic Monkeys se zklidnila a na nové, své v pořadí šesté desce udělala otočku o 180 stupňů. Kytary nahradilo piano, dravost posmutnělá elegance a jednoduché písničky vystřídaly sofistikovanější skladby. Věřte nebo ne, funguje to dokonale!

Mysleli jste si, že o vagíně víte všechno? Česky právě vydaný komiks Ovoce poznání od švédské kacířky a expertky na klitoris Liv Strömquistové vám dokáže, že se pěkně pletete. Bizarní fakta o holčičím orgasmu i o chlapech, kteří strkali nos, kam neměli, a snažili se dámský rozkrok regulovat, najdete na sto čtyřiceti hustě popsaných a ještě hustěji pokreslených stránkách.

Více ve videu na začátku článku.