Video placeholde

#musitezazit: Přemnožení superhrdinů. Je Deadpool lepší než Krakonoš s Majorem Zemanem?

Deadpool 2: nekorektní a nekompromisní akční smršť, která je možná ještě o něco lepší než první díl. Jak čeští filmoví producenti zareagovali na úspěch Avengers? Koncert Jana P. Muchowa v pražské Arše. A jeden knižní tip navrch.

Film, který spojuje nejen násilí se zábavou, ale také s promyšlenou zápletkou, duchaplnými, byť poněkud imbecilními hrdiny, a takovým kýblem filmařské originality, že by se z něj opily všechny nové díly Hvězdných válek. Takový je Deadpool 2.

Primář Sova, pan Tau, Ozzák, Tonda Blaník, Emilia Fernández, Krakonoš, Létající Čestmír, major Zeman, Anna Urbanová, Široko, Arabela, rada Vacátko, Bohouš Císař, Antonín Maděra i Vydrýsek – ti všichni bojují bok po boku ve filmu Parta pana Tau kontra Rudá mašina. Alespoň si to myslíme.

Jan P. Muchow je hudebník, jenž se tak trochu nečekaně stal jedním z nejvyhledávanějších filmových skladatelů u nás. Své filmové melodie představí 20. května v pražském Divadle Archa s kapelou The Antagonists.

Generační výpověď servírovaná na stříbrném podnose čtivé love story. Neboli kniha Johana autorek Zuzany Dostálové, Pavly Horákové a Aleny Scheinostové.

Více ve videu v úvodu článku.