Video placeholde

Kérky a jehly. Festival Tattoo Convention láká na potetované krásky i koncert PSH

Ve dnech 18. – 20. května se v Praze uskuteční jubilejní 20. ročník mezinárodního festivalu piercingu a tetování. Tattoo Convention tradičně nabídne přehlídku nejlepších tetovacích studií z celého světa. Neodmyslitelnou součástí bude stejně jako v předchozích letech i bohatý doprovodný program. Mezi největší lákadla patří například sobotní volba Miss Tattoo nebo show legendárních PSH. 

Festival Tattoo Convention Prague opět proběhne v areálu Výstaviště v pražských Holešovicích a jako vždy nabídne pestrý program. Příznivci tetování, piercingu a body artu jako takového se budou moci podívat na ukázky prací tetovacích studií z celého světa, USA či Anglie nevyjímaje. Přijedou i tetovací studia, která vytvářejí tetování vyklepáváním pomocí dřevěných paliček dle původního polynéského způsobu. Návštěvníci se jako každý rok budou moci přímo na místě nechat potetovat od předních českých i světových tatérů za speciální festivalové ceny.

Stejně jako v předchozích letech nebude ani letos chybět bohatý doprovodný program, který je zárukou toho, že nikdo vedle kérek nepřestane lovit ani nové zážitky. Během celého víkendu proběhne série soutěží o nejlepší tetování v několika různých kategoriích. Sobota bude navíc patřit i potetovaným kráskám, které se utkají o titul MISS International Tattoo Convention Prague. Nejedno oko potěší také přehlídka oblečení Lucky Hazzard. Po celou dobu bude k dispozici i Jäger truck, kde pojede mejdan od rána až do večera.

Speciálním hostem jubilejního 20. ročníku bude multifunkční umělec David Labrava z Kalifornie. U nás je v současnosti známý především jako Happy z legendárního kriminálního seriálu Sons of Anarchy. Kromě herectví se také aktivně věnuje tetování, vlastní salon Evil Ink Tattoo v severní Kalifornii.

Nepřestávejte lovit nové zážitky a dorazte ve dnech 18. – 20. května na Výstaviště Holešovice, kde se bude konat 20. ročník festivalu Tattoo Convention Prague. 

Program:

Pátek

13:00 – open hall
16:00 – Dirty Blondes 
18:00 – Fly High Tribe suspension – Freak show
19:00 – Sonny Vargas & Prague Burlesque
20:30 – SKYLINE
23:00 – the end

Sobota

11:00 – open hall
14:00 – Kungpao Cowboys
15:00 – volba MISS International Tattoo Convention Prague 2018
15:45 – přehlídka Lucky Hazzard
16:30 – vyhlášení soutěže MISS
17:30 – deadline for entries tattoo
18:00 – tattoo contest
20:00 – Fly High Tribe suspension – Freak show
21:00 – PSH
23:00 – the end

Neděle

11:00 – open hall
13:30 – Green Monster
15:00 – Ráj Houbařů
15:30 – deadline for entries tattoo
16:00 – tattoo contest
18:00 – the end