Sex v těhotenství je prostě jako sex kdykoliv jindy, až na pár detailů.

Sex v těhotenství je prostě jako sex kdykoliv jindy, až na pár detailů. Zdroj: Profimedia.cz

Příručka moderního fotra: Jak na sex v těhotenství

Milé děti, dneska si něco povíme o sexu v těhotenství. Pokud si prolistujete libovolné příručky pro budoucí rodiče, které píší bezdětní lidé, zjistíte, že sex v těhotenství je nejen proveditelný, ale není na tom nic špatného. Já jsem rovněž toho názoru. Na sexu v jakémkoli stavu, tedy i v tom „jiném“, není nic špatného.

Provozování sexu v těhotenství však vyžaduje zvláštní přístup. Čím je žena těhotnější, tím ten přístup musí být zvláštnější. Rozumějte, že je rozdíl při sexu v třetím týdnu těhotenství a v devátém měsíci, kdy již žena dva dny takzvaně přenáší.

V první řadě musím jako muž vyzdvihnout zvětšující se ňadra. Tady je asi jedno, jestli je člověk horňák, nebo dolňák, ale při pohledu na obnažená zvětšená prsa má člověk chuť nedělat nic jiného než celý den do nich bořit obličej a dělat „brrrm, brrrm, brrrm“.

To je jasná výhoda sexu v těhotenství. Větší ňadra. Těžko říct, zda si větší ňadra užije i sama žena, ale muž takovéto věci ocení.

Potom tu máme bohužel ty nepříjemnější věci. Čím je žena těhotnější, tím se jí zvětšuje abdomen (břicho, jsme portál pro intelektuály, takže si můžeme dovolit používat i takto složitá slova, která běžný plebs nepochopí). Rovněž se snižuje pohyblivost samotné ženy. Některé klasické sexuální polohy tak padají. Například taková klasická poloha „na koníčka,“ kdy je žena nahoře, může mít za následek, že vám břichem (abdomenem) vyrazí zuby.

Misionář, další běžná poloha, se v době pokročilého těhotenství nazývá helikoptéra. Nahý muž zalehne na nahou těhotnou ženu, a jelikož se přes její veliké břicho tak úplně nedostane takzvaně „na dostřel“, tak alespoň natáhne ruce i nohy a na vypouklém břichu se bude točit dokolečka. Jako vrtule helikoptéry. Sexuální rozkoše nedosáhne nikdo, ale musí být děsně vtipné se na to dívat.

Vzhledem k tomu, že ženy často trpí v těhotenství na hemoroidy, taková poloha „zezadu“ nemusí být nic pěkného na pohled. Nicméně je to jedna z mála poloh, která samozřejmě když je zhasnuto, lze provádět prakticky beze změn.

Odborníci doporučují rovněž využít důmyslného systému kladek, na kterých je žena zavěšena a pomocí velikého navijáku spouštěna na muže. To už je ale podle mě příliš složité.

Polohy máme za sebou a nyní se zaměříme na citovou stránku, protože sex bez citů je přeci špatný a půjdete za něj do peklíčka.

Aniž bych se chtěl nyní žen nějak dotknout, tak si přiznejme, že v čase těhotenství jim díky hormonům hrabe. Tu se něčemu děsně smějí, aby za chvíli začaly brečet. Mnohdy vykazují znaky nestabilního psychopata. Když během sexu žena (zavěšená na kladce, popřípadě v nějaké jiné poloze, při které to jde) začne brečet, aby se záhy začala smát, jeden má strach, jestli se konce sexu vůbec dožije. Jestli mu třeba ta vyšinutá osoba neukousne hlavu nebo ho neuškrtí strunou na sekačku.

To je bohužel riziko sexu s těhotnou. Že vás může kdykoliv uškrtit strunou na sekačku.

Jo, a prosím vás. Ještě na závěr bych rád vyvrátil některé nepravdy a pověry, které panují při sexu v těhotenství. Pokud máte v těhotenství sex, je velmi nepravděpodobné, že vám potom dítě vypadne. Ani mu dobře obdařený muž při koitu nevypíchne oko.

Sex v těhotenství je prostě jako sex kdykoliv jindy. Až na to, že se muž bude točit na břiše ženy do kolečka a bude helikoptéra a žena místo orgasmu uškrtí muže strunou na sekačku.